در مرزی ترین نقطه استان گلستان؛

نونهالانی که برای نسلهای آینده انقلاب جوانه می زنند

نونهالانی که برای نسلهای آینده انقلاب جوانه می زنند
نونهالان مرزی ترین روستای مراوه تپه با شرکت در طرح جوانه های صالحین، خود را برای نسلهای بعدی انقلاب اماده می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه اترک،روستای شاخلی 35 کیلومتر با مرزی ترین شهرستان گلستان فاصله دارد و دورترین و مرزی ترین روستای منطقه از توابع دهستان پالیزان است. روستایی که بسیجیان آن گرد حلقه صالحینی به نام یاوران ولایت دور هم امده اند تا برای انقلاب اسلامی نیروهای موثر و هم ترازی باشند.نونهالانی که سرمایه های این نظام هستند و امیدهای آیندگان به فعالیتهای آنهاست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,

در ایام شهادت حضرت علی(ع) فرمانده سپاه مراوه تپه به دیدار این جوانه ها می رود تا خداقوت و سرکشی داشته باشد.

,

IMG 0715

, IMG 0715,

سرهنگ غلامرضا کاوش در جمع اعضای حلقه صالحین روستای شاخلی می گوید:باید فرهنگ ایثار و شهادت در کلاسهای حلقه های صالحین آموخته شود تا  نونهالان و جوانان باید به گونه ای تربیت شوند که ادامه دهنده راه و نگهبان خون شهداء باشند.

,

وی بهترین وسیله مقابله با جنگ نرم و توطئه های دشمنان اسلام را بصیرت افزایی و پیروی و اطاعات از ولایت فقیه و رهبری می داند و بر ضرورت طرح بیشتر این مباحت تاکید می کند.

,

فرمانده سپاه در ادامه با تقدیر از سرگروههای حلقه صالحین این روستای مرزی، در دیدار با جونان روستا به بررسی مشکلات و معضلات آنها می پردازد.

,

گفتنی است طرح جوانه‌های صالحین به عنوان یک طرح جامع و کامل برای پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد و محلات در فصل تابستان است.

, جوانه‌های,

در این دیدار رئیس کمیته امداد شهرستان مراوه تپه حضور داشت، شهرستان مراوه تپه  با جمعیت 60 هزار نفری در منتها الیه استان گلستان قرار دارد.

,

IMG 0716

, IMG 0716,

IMG 0730

, IMG 0730,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه