مهاجم انگلیس جام جهانی را از دست داد
در فاصله ۱۰ هفته مانده به برگزاری مهمترین تورنمنت فوتبالی جهان، یکی از بازیکنانی که سرمربی سهشیر زیرنظر گرفته بود، از فهرست خط خورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامصدومیت اخیر جِی رودریگس، مهاجم انگلیسی تیم ساوتهمپتون که عملکردش در این فصل توجه بسیاری از جمله روی هاجسون، سرمربی تیم ملی انگلیس را جلب کرده بود، همانطور که انتظار میرفت او را از حضور در جام جهانی 2014 برزیل محروم کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
طبق اعلام رسانههای انگلیسی رودریگس 24 ساله که خیلیها حضور او را در اردوی سهشیر برای سفر به برزیل قطعی میدانستند، دچار پارگی رباط صلیبی شده و تا 6 ماه باید به استراحت بپردازد.
,
رودریگس که ماه نوامبر سال 2013 در اولین بازی ملیاش برای انگلیس مقابل شیلی عملکرد خوبی به نمایش گذاشت، شنبه هفته جاری در جریان بازی برابر منچسترسیتی که تیمش با نتیجه 4 بر یک آن را واگذار کرد مصدوم شد و شانس افزایش شمار گلهایش در فصل جاری (17 گل) را از دست داد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه