گزارشی از وضعیت کلینیک بیماریهای خاص بروجرد

کلینیک بیماریهای خاص بروجرد، دردی از بیماران سرطانی درمان نکرد

کلینیک بیماریهای خاص بروجرد، دردی از بیماران سرطانی درمان نکرد
کلینیک بیماران خاص در بروجرد با هدف ارائه خدمات به بیماران راه اندازی شد اما با گذشت ماه ها از افتتاح این کلینیک دردی از بیماران سرطانی و دیگر بیماران درمان نکرد و بخش هایی از این کلینیک به دلیل نبود پزشک در کما به سر می برند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد  دیماه سال 94 بود که کلینیک بیماریهای خاص با زیر بنای 2500 متر در فاز 8 شهرک اندیشه با هزینه ای بالغ بر 47 میلیارد ریال و در بخش های آزمایشگاه ، دیالیز، رادیولوژی ، ماموگرافی ، اکولوژی ، خون ، انکولوژی و سونو گرافی با حضور مسئولین کشوری ، استانی و شهرستان افتتاح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,

با توجه به این که پنج هزار بیمار خاص در بروجرد وجود دارد ، با افتتاح این کلینیک امید می رفت که مشکل بسیاری از بیماران حل شود و درمان بیماران راحت تر انجام شود اما با گذشت  شش ماه از افتتاح این کلینیک بسیاری از بیماران خاص همچنان با مشکلات خود درگیر هستند و به دلیل نبود پزشک متخصص در این مرکز ناچارند به استانهای همجوار برای معالجه بروند.
در حال حاضر حدود 900 بیمار سرطانی در بروجرد وجود دارد که 250 نفر از این بیماران به دلیل نبود مرکز شیمی درمانی در این شهر به دیگر مراکز استانها برای درمان مراجعه می کنند که علاوه بر رنج بیماری ، رنج راه را نیز تحمل می کنند.
این در حالیست که در این مرکز تنها بخش دیالیز در حال فعالیت است و سایر بخش ها به دلیل نبود پزشک متخصص در کُما به سر می برند.
"محمدرضا مهرابی" معاون دانشگاه آزاد بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: در کل کشور پزشکان آنکولوژیست اندک هستند و این پزشکان در شهرهای بزرگ مستقر می شوند به طوری در استان لرستان تنها یک پزشک آنکولوژیست وجود دارد.
وی اضافه کرد: متاسفانه طی سالهای اخیر به دلیل تغذیه نامناسب و عدم تحرک بیماری و سونامی سرطان گسترش یافته و بسیاری از بیماران نیاز به شیمی درمانی دارند .
به گفته وی هدف از راه اندازی کلینیک بیماریهای خاص در بروجرد ارائه خدمات به بیماران بوده اما نبود پزشک آنکولوژیست در این مرکز سبب شده تا مشکلاتی در این بخش بوجود آید که برای رفع این مشکل با یک پزشک آنکولوژیست در گرگان صحبت شده و توافق شد که این پزشک به صورت فی سبیل الله یک یا دو روز در طول هفته در بروجرد مستقر شود و خدمات لازم را به بیماران ارائه دهد.
مهرابی اظهار داشت: برای این اقدام نیاز است که پروانه این پزشک به بروجرد منتقل شود اما از سال گذشته تا کنون انتقال پروانه در پیچ و خم نظام پزشکی گیر کرده و هنوز تا کنون نتیجه ای حاصل نشده است.
وی بیان کرد: اما در حال حاضر بخش دیالیز ، رادیولوژی و فیزیوتراپی این کلینیک فعال است و بخش های تالاسمی و شیمی درمانی هم قرار است در صورت اعزام پزشک متخصص راه اندازی گردد.
به گفته وی با توجه به این که تعرفه های این کلینیک دولتی است اما متاسفانه بیماران استقبال خوبی از این مرکز نمی کنند و بسیاری از پزشکان خصوصی مریض ها را جذب کرده اند و البته با گذشت 6 ماه از راه اندازی این کلینیک هنوز بیمه ها حتی یک ریال هم پرداخت نکرده اند.
معاون دانشگاه آزاد بروجرد به داروخانه این درمانگاه اشاره کرد و گفت: پیگیی راه اندازی داروخانه این کلینیک نیز هستیم تا داروها نیز به نرخ دولتی به بیماران داده شود اما هنوز داروخانه راه اندازی نشده است.
به گفته وی دانشگاه آزاد بروجرد نسبت به سایر بخش های شهرستان پیشرفت خیلی خوبی داشته است.
به گزارش بازتاب بروجرد درد بیماران خاص در بروجرد همچنان پابرجاست و می طلبد به جای گفتن ها و وعده ها، زمینه حضور پزشکان متخصص برای درمان بیماران خاص در بروجرد فراهم گردد.
انتهای پیام/ 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه