فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه لنده:

مسئولان با بصیریت خودعامل به تکلیف باشند

مسئولان با بصیریت خودعامل به تکلیف باشند
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه لنده گفت:مسئولان باید عامل به تکلیف باشند و در موقعیت های مختلف و حساس بصیریت لازم را داشته باشند که خدای ناکرده زمینه بی اعتمادی به آنان حادث نشود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، سرگرد پاسدار علی محمد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه لنده در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان لنده ضمن گلایه از مسئولان برگزار کننده نمایشگاه ضیافت و برپایی آن در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در این شهرگلایه کرد وگفت: همه کسانی که در این شهرستان مسئول هستند باید در قبال چنین معضلات و مشکلاتی به وظایف شرعی و قانونی خود عمل کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده،,

وی افزود: برپایی نمایشگاه ضیافت در شب نوزدهم رمضان در حالی که مردم می بایست مشغول راز و نیاز می بودند کاری ناپسند و اشتباه بود که امیدواریم مسئولان و متولیان این امر در برنامه های بعد به این نکته توجه کافی داشته باشند که چنین حرکت های که منافات با برنامه های مذهبی است اجرا نگردد.

,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه لنده تصریح کرد: مسئولان باید عامل به تکلیف باشند و در موقعیت های مختلف و حساس بصیریت لازم را داشته باشند که خدای ناکرده زمینه بی اعتمادی به آنان حادث نشود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه