گرمای شدید نتوانست مانع حضور مردم شود؛

شکوه حضور مردم خوزستان در راهپیمایی روز قدس +تصاویر

شکوه حضور مردم خوزستان در راهپیمایی روز قدس +تصاویر
مردم استان خوزستان با حضور پرشور و حماسی خود در روز قدس جنایت های رژیم غاصب اسرائیل را محکوم و از مردم مظلوم فلسطین حمایت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از رهیاب نیوز:راهپیمایی روز جهانی قدس همزمان با سراسر کشور و با حضور حماسی قشرهای مختلف مردم مومن و روزه دار در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در شهرستان های استان خوزستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,

راهپیمایان امسال روز جهانی قدس پارچه نوشته هایی مزین به تصاویری از مبارزات ملت فلسطین و قبله اول مسلمانان جهان در دست داشتند و با فریادهای کوبنده مرگ بر اسرائیل، مرگ بر امریکا ، الله اکبر، نفرت و انزار خود را از رژیم اشغالگر قدس اعلام داشتند.

با وجود اینکه این روزها شهرهای مختلف خوزستان گرمای بی سابقه ای را تجربه می کنند ولی مردم روزه دار شهرهای سراسر خوزستان با حرارت خاصی در راهپیمایی شرکت کردند و در شرایطی بسیار سخت و با زبان روزه آزادی قدس را فریاد زدند.
 

,
,
,
,
, ,
,

در این راهپیمایی پر شکوه مردم اهواز با یاد کردن شهدای مدافع حرم مردم با سردادن شعارهایی چون ننگ کل جهان است آل سعود قاتل، انصارالله پیروز است آل سعود نابود است به سمت مصلی مهدیه اهواز حرکت و در آنجا تجمع کردند.

همراه با مسلمانان سراسر دنیا و ملت قهرمان ایران، مردم ایذه نیز با حضور در راهپیمایی با شکوه روز جهانی قدس از میدان امام علی(ع) تا مصلی نماز جمعه با فریادهای رسا، انزجار خود را از جنایات رژیم اشغالگر قدس در غزه نشان دادند.
 

,
,
,
,
, ,
,

راهپیمایی روز قدس در مسجدسلیمان از ساعت 12 با حضور مردم و مسئولان از سه راهی همافران در خیابان آزادی به سمت مصلی نماز جمعه برگزار شد.
 

,
,
, ,

در برنامه امروز راهپیمایی روز قدس برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی و خدماتی نیز صورت گرفته که برپایی چادرها و ایستگاه های بصیرتی و فرهنگی در مسیرهای راهپیمایی از جمله این اقدامات است.
 

,
,
, ,
,

در اندیمشک نیز بنر ها و پلاکاردهای "الموت اسرائیل” ، ” الموت آمریکا” ، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، "روز قدس روز اسلام است” در میان جمعیت دست به دست می شد و از طرفی تصاویر شهید مدافع حرم مهدی نظری در بین جمعیت جلوه ای دیگر به این راهپیمایی داده بود.
 

,
,
, ,
,

در این راهپیمایی که در شهرستان لالی از محل دفتر امام جمعه تا مسجد جامع شهر برگزار شده بود مردم مومن و روزه دار شهرستان لالی با حمل دست نوشته و پلاکاردهایی ضمن محکومیت جنایات اسرائیل بر علیه مردم بی پناه فلسطین فریاد آزادی قدس را سر دادند .  در این مراسم که به نماز جمعه شهرستان ختم می شد گروه های مختلفی از مردم با حضور در گرمای شدید هوا اعلام کردند که مسئله فلسطین همچنان یکی از اولویت های اصلی ملت ایران است و تا رهایی قدس از حمایت از آن دست نخواهند کشید .
 

,
,
, ,
,

در شوش نیز مسیر عبور راهپیمایی از میدان شهدای هفت تیر به سمت میدان یازهرا و در نهایت به سمت مصلی جمعه شوش ادامه داشت و مسیر راهپیمایی با حضور خوب مردم آذین بسته شده بود. جوانان شوشی حضوری پرشور در راهپیمایی امروز دارند تا شهرستان شوش روی موج شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» قرار گرفته و مردم انزجار خود را از سیاستهای جنگ طلبانه آمریکا و جنایتهای اسرائیل در منطقه نشان دهند.
 

,
,
, ,



مردم شهرک طالقانی ماهشهر در این راهپیمایی که از ساعت  ۱۲:۰۰  و در گرمای شدید شروع شد، از ایستگاه تاکسی ها تا مصلی نماز جمعه  با حضور گسترده، خشم و ازجار خود را از صهیونیزم جهانی نشان دادند. علی گلمرادی نماینده مردم بندرماهشهر در مجلس و قمر فرماندار شهرستان بندرماشهر نیز در این راهپیمایی شرکت کردند.



همچنین راهپیمایان شوشتر با حرکت از مناطق مختلف در محل چهارراه حضرت امام (ره) این شهر حضور یافتند، در حالیکه پارچه نوشته هایی در محکومیت جنایت های اسراییل در دست داشتند،طی مسیری در میعادگاه وحدت حضور یافتند. آنان با عنایت الهی و پیروی از آموزه های حضرت امام (ره) و لبیک به دعوت رهبری و شرکت در راهپیمایی قدس در حرکتی بزرگ در کنار جبهه مقاومت و بیداری اسلامی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، علیه خشونت و اشغالگری اسراییل شعار دادند.

,
,
,
,
, ,
,
,
,
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه