امام جمعه ماکو:
ماه رمضان ماه استارت عبودیت و بندگی است
امام جمعه شهرستان ماکو گفت:ماه رمضان ماه استارت عبودیت و بندگی است پس نباید کمک به فقرا ،انس با قرآن فقط در رمضان باشد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرزداران ، بعد از راهپیمایی و حضور کسترده مردم در راهپیمایی روز قدس نماز جمعه با حضور پرشور مردم در آخرین جمعه مله مبارک رمضان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرزداران,
حجت الاسلام رنجبری امام جمعه شهرستان ماکو در خطبه های نماز جمعه به فلسفه نام گزاری روز قدس اشاره کرده و گفت هر نابسامانی و هر هرج و مرجی که در جهان رخ داده است صد درصد حامی رژیم صهیونیستی یعنی آمریکا در آن نقش دارد که الحق که جمله مرگ بر آمریکا لایق و در خور آمریکا است ما همه ظلم و ستمها و کشتار های آمریکا و اسرائیل را محکوم می کنیم .
,
وی افزود : ماه رمضان ماه استارت عبودیت و بندگی است پس کمک به فقرا ،انس با قرآن ، نگه داشتن نفس نباید فقط در ماه مبارک رمضان باشد بلکه این ماه استارت این کارها است .
,
در بین صلاتین از برندگان مسابقه خطبه های نماز جمعه هفته قبل با اهدای جوایز تجلیل به عمل آمد .
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه