مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه خبر داد:
واکسیناسیون دام ها در کرمانشاه علیه طاعون نشخوار کنندگان کوچک
مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: از ابتدای تیر ماه به طور همزمان دامهای استان علیه دو بیماری تب مالت و طاعون نشخوار کنندگان کوچک واکسینه می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دکتر نادر پرور در گفت و گوی اختصاصی با پاک پرس، با اشاره به اینکه از ابتدای تیر ماه طرح مذکور آغاز شده و تا پایان مرداد ادامه دارد اظهار داشت: تب مالت یک بیماری قابل انتقال به انسان و طاعون نشخوار کنندگان کوچک نیز یک بیماری صرفا واگیر دامی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,,
مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه بیان کرد: یک میلیون راس جمعیت دامی استان طی مدت دو ماه علیه بیماری های مذکور با همکاری بخش دولتی به صروت کاملا رایگان واکسینه می شوند.
,,
دکتر پرور با اشاره به اینکه این بیماری ها در میان بره و بزغاله ها شایع تر است اما قابل انتقال به حیوانات حیات وحش است گفت: در مجموع این بیماری ها بر اقتصاد کشور اثرگذار است که این امر بر اهمیت امر می افزاید.
,,
وی افزود: از آنجا که تب مالت و طاعون نشخوار کنندگان کوچک هر ساله در سطح کشور مشکلاتی را ایجاد می کند به دامداران توصیه می شود با اکیپهای دامپزشکی جهت انجام واکسیناسیون همکاری لازم را انجام دهند.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه