واژگونی خودرو شش مصدوم برجا گذاشت
حوادث رانندگی معمولا بر اثر تصادف خودرو رخ می دهد ولی بعضی مواقع هم به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی و واژگونی رخ می دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر،حوادث رانندگی معمولا بر اثر تصادف خودرو رخ می دهد ولی بعضی مواقع هم به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی و واژگونی رخ می دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،, نارخبر،,,
عباس خیراندیش مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی ساوه گفت: در اثر واژگونی خودرو پیکان در جاده ساوه بوئین زهرا شش نفر ( سه مرد ،یک زن، یک کودک 8 ساله و یک نوزاد 6ماه ) را راهی بیمارستان کرد.
,,
وی افزود: روز جمعه در کیلومتر 70جاده ساوه بوئین زهرا روبروی شرک سیمان سفید واژگونی یک دستگاه پیکان مصدومیت شش تن را بر جا گذاشت.
,,
خیراندیش بیان کرد: با اعلام این حادثه به اپراتوری اورژانس، پایگاه اورژانس 115 امانیه به محل حادثه اعزام شد و تکنسینهای اعزامی بعد ازانجام اقدامات اولیه امدادی درمانی کلیه مصدومین را به بیمارستان شهید مدرس ساوه منتقل کردند.
,,
وی افزود: از بین مصومان این حادثه، حال نوزاد وخیم گزارش شده است.
,,
خیراندیش با بیان اینکه علت حادثه در دست بررسی پلیس است، گفت: عدم رعایت قوانین راهنمائی و رانندگی و نبستن کمربند ایمنی در حوادث ترافیکی آمار بسیار بالای مصدومین و کشته ها را در بر میگیرد و در این حوادث واژگونی ها در صدر حوادث هستند و ارتباطی به نوع خودرو ندارد , که مطمئنا با رعایت موارد ایمنی و راهنمائی رانندگی, شاهد کاهش این حوادث و تلفات می شویم.
,,
انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه