در شهرستان شهرکرد:

اختصاص 240 صندوق جمع آوری زکات فطریه

اختصاص 240 صندوق جمع آوری زکات فطریه
فرماندار شهرستان شهرکرداز اختصاص ۲۴۰ صندوق جمع آوری زکات فطریه به شهرستان شهرکرد خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۲۰ صندوق به بهزیستی و مابقی به کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهرستان به منظور جمع آوری زکات فطریه اختصاص داده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر ، حمید ملک پور در نشست هماهنگی و برنامه ریزی نماز عید سعید فطر اظهار داشت: نماز عید سعید فطر در مرکز استان مجاورت مصلی امام خمینی(ره) شهرکرد تا حد فاصل خیابان شریعتی و خیابان آیت الله کاشانی، خیابان شهید باهنر و بخشی از خیابان ناصر خسرو برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بام ایران خبر,


وی به فراهم سازی پارکینک برای وسائل نقلیه نمازگزاران اشاره کرد و افزو: در بافت دوم این مسیرها منطقه شرق خیابان ناصر خسرو، خیابان باهنر، فردوسی و بخشی از خیابان شریعتی و مدارسی که در این محدوده قرار گرفته اند به منظور پارکینگ در نظر گرفته شده است.

فرماندار شهرستان شهرکرد خاطر نشان کرد: تمام صندوق‌های جمع‌آوری فطریه از طریق فرمانداری به صورت متحدالشکل و قبل از عید سعید فطر در پایگاه‌های در نظرگرفته شده توزیع و مستقر می‌شوند.

ملک پور با بیان اینکه وسایل ایاب و ذهاب با مشارکت اتوبوسرانی شهرکرد برای نمازگزاران نیز در نظر گرفته شده است، ادامه داد: نمازگزارانی که از روستاها به سمت شهرکرد برای اقامه نماز عیدسعیدفطر حرکت می‌کنند سرویس ایاب و ذهاب در نظر گرفته شده است

گفتنی است: شروع نماز عید سعید فطر در مرکز استان ساعت ۷ صبح و به امامت امام جمعه شهرکرد خواهد بود که لازم است نمازگزاران جهت اقامه این فریضه الهی زیر انداز و مهر نماز به همراه داشته باشند.

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه