تقدیر وزیر ورزش از سریال پایتخت!
محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در نامه ای به اقای ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما از عوامل و دست اندرکاران سریال پایتخت به لحاظ پرداختن به امر ورزش تقدیر و تشکر کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامحمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در نامه ای به اقای ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما از عوامل و دست اندرکاران سریال پایتخت به لحاظ پرداختن به امر ورزش تقدیر و تشکر کرد. در نامه اقای گودرزی امده است : مراتب تقدیر و تشکر خود را از عوامل و دست اندرکاران سریال جذاب و پرمخاطب پایتخت به لحاظ پرداختن به امر ورزش و به ویژه ورزش ملی کشتی با عنایت به سختی ها و مشتقاتی که کشتی گیران عزیز در تمرینات و آماده سازی و وزن کم کردن متحمل می شوند و با توجه به ارزشهای دینی و اخلاقی ، همچنین برجسته کردن موضوع هایی از قبیل هویت ملی ، ورزش و رقابت پاک ، معرفتی و معنوی و تاکید بر نهاد خانواده و مقوله ازدواج ، اعلام می دارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در نامه ای به اقای ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما از عوامل و دست اندرکاران سریال پایتخت به لحاظ پرداختن به امر ورزش تقدیر و تشکر کرد., در نامه اقای گودرزی , امده است : مراتب تقدیر و تشکر خود را از عوامل و دست اندرکاران سریال جذاب و پرمخاطب پایتخت به لحاظ پرداختن به امر ورزش و به ویژه ورزش ملی کشتی با عنایت به سختی ها و مشتقاتی که کشتی گیران عزیز در تمرینات و آماده سازی و وزن کم کردن متحمل می شوند و با توجه به ارزشهای دینی و اخلاقی ، همچنین برجسته کردن موضوع هایی از قبیل هویت ملی ، ورزش و رقابت پاک ، معرفتی و معنوی و تاکید بر نهاد خانواده و مقوله ازدواج ، اعلام می دارد.,
به یقین استمرار اینگونه فعالیت ها ضمن ترویج اخلاق مداری ، در سلامت ، تندرستی و نشاط خانواده ها و به ویژه جوانان نقش بسزایی ایفا خواهد کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه