امام جمعه بروجرد:

بیمارستان های بروجرد با 100 سال قدمت پذیرای بیماران هستند

بیمارستان های بروجرد با 100 سال قدمت پذیرای بیماران هستند
امام جمعه بروجرد گفت: بیمارستان های بروجرد با 100 سال قدمت پذیرای بیماران هستند که نیاز است برای رفع مشکلات بهداشت و درمان بروجرد توجه جدی صورت گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد حجت الاسلام " حسن ترابی" امام جمعه بروجرد در دیدار استاندار لرستان گفت: متاسفانه روند پیشرفت برخی از پروژه های بروجرد بسیار کند است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,

وی اضافه کرد: در برخی از موارد از کمبود منابع درآمدی صحبت می شود ولی اگر منابع درامدی کم است باید برای کل کشور و یا استان باشد و نباید در این میان بخشی های از قلم بیفتند.
به گفته وی اگر بیمارستان آیت اله بروجردی(ره) بروجرد هم تکمیل و تجهیز گردد ، باز هم در بروجرد کمبود تخت بیمارستانی وجود دارد و با توجه به صحبت وزیر در راستای ساخت 1000 تخت بیمارستانی در استان حداقل تعدادی تخت هم به بروجرد اختصاص یابد.
به گفته وی اورژانس بیمارستان امام(ره) مدتهاست اماده شده اما به دلیل عدم تجهیز نمی توان از آن استفاده کرد و به دلیل نبود پرسنل و تجهیزات ماه هاست به صورت اماده باقی مانده است.
امام جمعه بروجرد اظهار داشت: در حال حاضر بیمارستانهای بروجرد بسیار قدیمی بوده و فضای کافی برای بیماران را ندارند که نیاز است به مشکلات بهداشت و درمان بروجرد توجه جدی شود.
حجت الاسلام ترابی به آثار تاریخی بروجرد اشاره کرد و گفت: در شهرستان بروجرد آثار تاریخی و میراث فرهنگی بسیار زیادی وجود دارد که متاسفانه به مرور زمان این آثار در معرض تخریب قرار گرفته اند و نیاز است برای حفظ این آثار فکری شود.
در ادامه " کوروش ساکی" رئیس دانشگاه لرستان گفت:  با توجه به شاخص جمعیتی در بروجرد این شهر نیازمند 600 تخت بیمارستانی است .
وی اضافه کرد: برای تجهیز اورژانس بیمارستان امام(ره) 17 میلیارد تومان هزینه نیاز است که تا آخر مرداد ماه امسال این تجهیزات در بروجرد قرار می گیرد.
ساکی به درمان بستر اشترینان اشاره کرد و گفت: در ابتدا قرار بود این درمان بستر مکانی برای جایگزینی مرکز بهداشت و درمان این بخش باشد اما بعد از مدتی گفته شد که این مرکز به درمان بستر تغییر یابد و در حال حاضر این درمان بستر تکمیل شده و یک میلیارد تومان برای تجهیزات هزینه نیاز دارد که ظرف مدت یک ماه آینده و نهایتا تا آخر مرداد این مرکز تجهیز می شود.
"محسن صیرفی" رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: برای جمعیت بروجرد 900 تخت بیمارستانی نیاز داریم  و مجوزی برای 120 تخت دیگر به بخش خصوصی در بروجرد داده شده است.
به گفته وی با تکمیل و تجهیز بیمارستان آیت اله بروجردی(ره) و 120 تخت دیگر مشکلات بخش درمانی این شهرستان مرتفع می گردد.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه