800 دانشجوی جهادگر شاهرودی به مناطق محروم اعزام می شوند
مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان شاهرود از اعزام بیش از 800 تن از دانشجویان جهادگر به مناطق محروم خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی داهی؛ محمد جلیلی مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان شاهرود در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی داهی از اعزام بیش از 800 تن از جهاد گران دانشجو به مناطق محروم استان خبر داد و گفت: بیش از ۸۰۰ نفر از دانشجویان جهادگر به مناطق محروم شهرستان شاهرود در قالب ۲۰ گروه جهادی تا پایان تابستان اعزام می شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری تحلیلی داهی؛ ,مسئول دفتر شهرستان شاهرود همچنین به ارائه گزارش کلی در خصوص فعالیت های جهادگران دانشجو در عرصه محرومیت زدایی در قالب گروه های جهادی پرداخت و اظهار داشت: در تابستان سال ۱۳۹۵، ۲۰ گروه جهادی تا پایان تابستان به مناطق محروم اعزام می شوند.
,وی با اشاره به اینکه در ابتدای امسال تعداد ۹۰ نفر از دانشجویان به اردوهای جهادی اعزام شدند افزود: این اردوها در قالب اردوهای سه روزه در مناطق محروم شاهرود و میامی برگزار گردید.
,مسئول بسیج دانشجویی دانشگاههای شاهرود عمده فعالیت های عمرانی را ساخت سرویس بهداشتی، زیباسازی مدارس، دیوار کشی، ساخت غسالخانه و خانه محروم عنوان کرد و گفت: لایروبی قنات، برگزاری کلاس های آموزشی باغبانی، سم پاشی و واکسن به دام و طیور از جمله اقدامات در عرصه کشاورزی محسوب می شود.
,
وی در ادامه تصریح کرد: پایش سلامتی روستائیان، ویزیت رایگان و آموزش بهداشت محیط،دهان و دندان در عرصه بهداشت و سلامت و هم چنین به انجام فعالیتهای فرهنگی و علمی در اردوهای جهادی می پردازند .
,
جامعه هدف دانشگاه های شاهرود غالبا مناطق محروم شهرستان میامی بوده که طبق برنامه تعریف شده پنج ساله می باشد که امسال سال چهارم حضور گروه های جهادی در آن منطقه می باشد.
]
ارسال دیدگاه