logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

برترین و بدترین کارگزاران را بشناسید

برترین و بدترین کارگزاران را بشناسید
در پایان سه ماه اول سال که بیش از ۱۵.۵ هزارمیلیارد تومان در بورس معامله شد،۱۰ کارگزار با انجام ۳۴ درصد کل معاملات در گروه برترین‌ها ایستادند و 10 کارگزار با سهم صفر درصدی در گروه بدترین‌ها.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بورس پرس، به این ترتیب در پی عدم رشد قیمت سهام اکثر شرکت های بزرگ، شاخص بورس با کاهش 7 هزار و 604 واحدی ، خطوط حمایت 80 تا 73 هزار واحدی را از دست داد و در پایان بهار با ثبت عدد 72 هزار و 615 واحدی ، گویای میانگین زیان 9.5 درصدی سرمایه گذاری شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


براساس این گزارش، در سه ماه اول سال جاری و طی 61 روز کاری ، بیش از 67 میلیارد سهم به ارزش 15.5 هزار میلیارد تومان داد و ستد شد و طی آن 105 کارگزار وابسته به بانک ها و نهادهای مالی و یا خصوصی در تلاش برای انجام معاملات با هم رقابت کردند.

بررسی ها از عملکرد این تعداد کارگزار نشان می دهد 10 کارگزار با انجام 34 درصد کل معاملات یعنی بیش از 5.2 هزار میلیارد در گروه برترین ها ایستاده اند.

در صدر این گروه، کارگزاری مفید قرار دارد که به دلیل ارایه خدمات مخصوصا" آنلاین به مشتریان پر تعداد، قادر به انجام 7.2 درصد از کل معاملات سه ماه اول سال شده است.

در رتبه دوم هم کارگزاری بانک پارسیان با سهم 5 درصدی و در رده سوم هم کارگزاری بانک توسعه صادرات با 4.6 درصدی قرار گرفته اند و کارگزاری بانک پاسارگاد نیز با انجام 3.3 درصد کل معاملات در پله چهارم جا خوش کرده است.

در ادامه هم شرکت های کارگزاری آگاه، شاخص سهام، نهایت نگر ، حافظ ، بانک صادرات و شهر بین از 2.5 تا 2.1 درصد از معاملات را به خود اختصاص داده و در جایگاه های پنجم تا دهم قرار گرفتند.

در انتهای این جدول 105 شرکتی ، 10 کارگزاری مدبر آسیا، ایران سهم، فولاد مپنا، دنیای نوین، آبتین استاک، ارزش آفرین الوند، بهین پویا، جهان سهم، سهم آذین و آریا بورس با سهم صفر و یک دهم درصدی ، بدترین عملکرد را داشته اند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه