سرپرست اداره ورزش فریدونکنار:

۷ رئیس هیئت ورزشی فریدونکنار تغییر می‌کند

۷ رئیس هیئت ورزشی فریدونکنار تغییر می‌کند
سرپرست اداره ورزش و جوانان فریدونکنار از تغییر 7 رئیس هیئت ورزشی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، کاظم رنجبر طی گفت‌و‌گویی اظهار کرد: ۷ نفر از روسای هیئت‌های ورزشی در فریدونکنار تا پایان شهریورماه امسال تغییر می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,
 
وی با بیان اینکه به دنبال رشد و شکوفایی در ورزش فریدونکنار هستیم، تصریح کرد: ورزش در فریدونکنار به یک روح جدید نیازمند است و تغییر ۷ رئیس هیئت می‌تواند آغازبخش روزهای خوب باشد.
 
رئیس اداره ورزش فریدونکنار در ادامه با بیان اینکه رقابت‌های کشتی آزاد بزرگداشت پهلوانان عسگری محمدیان و عباس حاجی کناری در روستای ازباران این شهرستان برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در این رقابت‌ها ۱۰ تیم از شهرهای مختلف استان حاضر می‌شوند.
 
رنجبر در ادامه از برگزاری رقابت‌های لوچو یادواره شهدای مدافع حرم فریدونکنار در منطقه فیروزآباد خبر داد و گفت: حدود ۲۰۰ ورزشکار از سراسر مازندران در این رقابت‌ها حاضر می‌شوند.
 
وی در پایان از رایزنی با مسئولان استانی و شهرستانی برای در اختیار گرفتن سه زمین ساحلی به منظور برگزاری رقابت‌های فوتبال، کشتی و والیبال به صورت دائمی خبر داد.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه