در جلسه تفاهم نامه همکاری آموزشی ادارات مطرح شد:

تأکید معاون فرماندار باخرز بر ایجاد اشتغال مولد

تأکید معاون فرماندار باخرز بر ایجاد اشتغال مولد
معاون فرماندار باخرز بر ایجاد اشتغال مولد در این شهرستان تأکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز، احمد عطایی معاون فرماندار شهرستان باخرز در اولین جلسه تفاهم نامه همکاری آموزشی از طریق مهارت آموزشی به شیوه استاد شاگردی نوین که صبح امروز در محل فرمانداری برگزار شد گفت:این جلسه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی وبا عنایت به انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی چند جانبه بین معاونت فرهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی و هشت اداره کل استان با حضور دستگاههای عضو در شهرستان باخرز برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز,

وی با تأکید بر ایجاد اشتغال مولد از طریق طرح استاد شاگردی نوین افزود:دستگاه های متولی باید در ایجاد بستری مناسب  جهت ایجاد اشتغال مولد و پایدار مطابق با فناوری های روز و مشاغل مورد نیاز شهرستان تلاش کنند و از ظرفیت بخشهای غیر دولتی استفاده شود.

,

عطایی ادامه داد: کسب تجربه و آشنایی با محیط کسب و کار واقعی و آماده سازی شاگر برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، ارتقای توانمندی های حرفه ای معطوف به نیازهای بازار کار، ایجاد انگیزه و ارتقای خودباوری شاگرد با مشاهده محیط کار واقعی، هماهنگ نمودن آموزش های مهارتی و روزآمد کردن استانداردهای آموزشی با تحولات فنی بازار کار، حرکت به سمت برقراری عدالت در آموزش های مهارتی در مناطقی که امکان ایجاد مراکز آموزشی مقدور نمی باشد، حرکت به سمت کاهش تصدی گری های دولت و استفاده حداکثری از ظرفیت بخش های غیر دولتی در ارائه آموزش های مهارتی و  حفظ و تقویت مشاغل سنتی و صنایع دستی از مهمترین اهداف این طرح می باشد.

,

 

,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه