به همت کمیته امداد شهرستان صورت گرفت؛

توزیع سبد کالا بین مددجویان طرقبه شاندیز

توزیع سبد کالا بین مددجویان طرقبه شاندیز
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) طرقبه شاندیز ضمن اعلام اطعام مددجویان این شهرستان در ماه مبارک رمضان افزود: به مناسب ماه مبارک رمضان برای اولین بار مددجویان این مدیریت برای افطاری به حرم مطهر علی بن موسی الرضا(ع) دعوت شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، رضایی رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان طرقبه شاندیز ضمن اعلام اطعام مددجویان این شهرستان در ماه مبارک رمضان افزود: به مناسب ماه مبارک رمضان برای اولین بار مددجویان این مدیریت برای افطاری به حرم مطهر علی بن موسی الرضا(ع) دعوت شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,

 

,

وی با بیان اینکه این مددجویان پس از توزیع فیش های افطاری توسط کارشناسان حمایت در روستا، جهت صرف افطاری به حرم مطهر در شبهای لیالی قدر عزیمت کردند اظهار داشت: تعداد این مددجویان 1600 نفر است که از برکات سفره افطاری حرم مطهر در لیالی قدر و استفاده از فیوضات معنوی بهره مند شدند.

,

 

,

رضایی خاطر نشان کرد: همچنین در این ماه تعداد زیادی توزیع سبد کالا بین مددجویان این شهرستان انجام شد و بازدید از طرحهای خودکفایی و سرکشی از خانواده های ایتام در دستور کار قرار گرفت.

,

 

,

انتهای پیام/vq

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه