مدیر آموزش و پرورش بجنورد معارفه شد
طی آیینی محمود اسدی به عنوان مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان بجنورد معارفه و از زحمات محمدرضا معنوی قدردانی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اترک نیوز، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی صبح یکشنبه در آیین معارفه مدیر آموزش و پرورش شهرستان بجنورد که در کانون فرهنگی تربیتی ریحانه برگزار شد، گفت: در حال حاضر۶٠ درصد فعالیتهای اداره کل آموزش و پرورش استان توسط اداره بجنورد انجام می شود که باید به این طرح توجه ویژه داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز,براتعلی حاتمی ، مدیر کل آموزش و پرورش استان اظهارکرد: فرهنگیان باید ارزش کار خود را قدر بدانند و خستگی و کسالت نباید بر روحیه معلم حاکم شود.
,وی با بیان اینکه فعالیت فرهنگیان برخورد با انسان و مراحل تربیتی و آموزشی اوست، تصریح کرد: از این جهت انتخاب مدیریت در این نهاد آموزشی بسیار دشوار است.
,حاتمی افزود: بسیاری از مدیران به واسطه اقدامی موفق در تاریخ آموزش و پرورش ماندگار شده اند و بسیاری نیز در بین افراد همچنان ناشناخته اند.
,وی اظهار کرد: یکی از مشکلات موجود در آموزش و پرورش نیز هم اکنون گذر تحصیلی است که باید تدابیر لازم در این زمینه نیز اندیشیده شود.
,مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه مدیریت باید حالت پویا داشته باشد، گفت: امسال از کارکنان اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی درخواست کردیم تا برای موفقیت و پیشبرد اهداف، هرنفر حداقل یک ایده و طرح جدید ارایه کنند.
,حاتمی افزود: آموزش و پروش با توجه به دسترسی به مثلث بزرگ خانواده، معلم و دانش آموز، آماده ترین بستر برای ترویج درست فرهنگ عمومی جامعه است.
,وی افزود: مدارس نه تنها مسئولیت انتقال علم و دانش را بر عهده دارند بلکه ارزش های دیگری مانند احساس مسئولیت، نظم و انضباط و تعهد در کودکان را ایجاد و تقویت می کنند و با سرمایه گذاری بر روی آینده سازان کشور اسلامی می توان در همه زمینه ها به سرمنزل مقصود رسید.
,وی خاطرنشان کرد: چنانچه فردی از همان دوران کودکی درست آموزش داده شود نسل آینده نیز پیشرفت هایی خوبی خواهد داشت و پیرو آن نسل بعد از آنها نیز همین طور خواهد شد.
,حاتمی اضافه کرد: تا پایان دولت تدبیر و امید حدود۴٠٠روز فرصت باقی است که باید برنامه ریزی ها در این مدت به روز باشد.
,مدیرجدید آموزش و پرورش بجنورد نیز در این مراسم اظهار کرد: آموزش و پرورش مستقیم ترین دستگاه مرتبط با موضوع تعلیم و تربیت و انسان سازی است.
,محمود اسدی با اشاره به ارکان موجود در فرایند تعلیم و تربیت اظهار کرد: یکی از مهم ترین ارکان تعلیم و تربیت هدف گذاری است که برای پیشبرد اهداف نیز باید از تمام ظرفیت ها بهره مند شود.
,وی خاطرنشان کرد: اهداف تعلیم و تربیت در جوامع مختلف به فلسفه حاکم بر آن جامعه بستگی دارد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه