انهدام باند سارقان احشام با ۱۵ فقره سرقت در شوشتر

انهدام باند سارقان احشام با ۱۵ فقره سرقت در شوشتر
رئیس پلیس آگاهی خوزستان از انهدام باند سارقان احشام با ۱۵ فقره سرقت در شوشتر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شوشترروز:سرهنگ علی حاتمی اظهارداشت: در پی وقوع چند فقره سرقت احشام در برخی مناطق شهرستان شوشتر و شهرستان های همجوار، شناشایایی و دستگیری سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار پلی آگاهی استان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شوشترروز,

وی افزود: کارآگاهان پلیس با بررسی سرنخ های به جامانده و یک سری اقدامات اطلاعاتی، باند پنج نفره سارقان احشام که در شهرستان های شوشتر، مسجدسلیمان و گتوند اقدام به سرقت می کردند را شناسایی و با هماهنگی قضائی واحد نیابت در چهار عملیات ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

,

رئیس پلیس آگاهی خوزستان تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۱۳ راس گاومیش، ۱۶ راس گوسفند، پنج راس بز، دو راس اسب و یک دستگاه خودروی پراید سرقتی کشف شد.

,

حاتمی بیان کرد: متهمان در بازجویی های فنی کارآگاهان پلیس به ۱۵ فقره سرقت احشام در سه شهرستان مذکور اعتراف کردند.

,

وی عنوان کرد: سارقان پس از تشکیل پرونده به همراه مستدنات قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه