تهدید، تحریم، اعتراض/ والیبال جام رمضان در نقده حاشیه دار شد

تهدید، تحریم، اعتراض/ والیبال جام رمضان در نقده حاشیه دار شد
پس از آنکه در دیدار رده بندی یکی از تیم ها از رقابت انصراف داد، مسئولان برگزاری مسابقات با خودداری از دادن جایزه نقدی به تیم برنده تنها به اهداء کاپ مسابقات به تیم سوم مسابقات بسنده کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سولدوز خبر،مراسم اختتامیه و اهدا جوایز والیبال جام رمضان شهرستان نقده با حضور مسئولین شهری برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر,

شخصیت هایی چون فرمانده تیپ 25 تکاوران ممتاز ارتش و رئیس شورای شهر نیز در مراسم اهدا جوایز حاضر بودند.

,

در این سری از مسابقات تیم های تکاوران ارتش پسوه، فرش جلالی و فروشگاه دوچرخه سلیمانی به ترتیب  مقامهای اول، دوم و سوم را کسب کردند.

,

فروشگاه دوچرخه سلیمانی در دیدار رده بندی با تیم راهدانه بازی داشت اما تیم والیبال راهدانه در این دیدار حاضر نشد تا نتیجه دیدار رده بندی 2 بر صفر به نفع فروشگاه دوچرخه سلیمانی رقم اعلام شود و همین اتفاق باعث شد تا تیم فروشگاه دوچرخه سلیمانی از مسئولین برگزاری رقابت، جایزه نقدی دریافت نکند و تنها با کاپ به منزل برود.

,

بازیکنان این تیم در واکنش به این اتفاق گفته اند: تیم ما آماده بازی بود، نمیدانیم کجای دنیا چنین قانونی وجود دارد.

,

بازیکنان این تیم علاوه بر آنکه بازی های والیبال را تهدید به تحریم کردند، مسئولان برگزار کننده را متهم به بی برنامگی، ضعف در برگزاری مسابقات و داوری و حتی طرفداری از یکی دو تیم خاص کردند.

,

همچنین بازیکنانی که از لیگ دسته یک ارومیه در جمع بازیکنان جام رمضان نقده بودند در اعتراض به نحوه برگزاری مسابقات گفته اند که "شاید دیگر  قید نقده را بزنند."

,

, ,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه