گفت و گو با فعال رسانه ای هرمزگان:
آشوب ها در خانه هویت سبک زندگی اسلامی را بهم می زند
فعال رسانه هرمزگان اظهار کرد: دشمن می خواهد سبک زندگی غربی را جایگزین سبک زندگی اسلام ناب محمدی نماید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی پیروی منش فعال رسانه هرمزگان، در گفتگو با خبرنگار رفتارنیوز، گفت: دشمن می خواهد سبک زندگی غربی را جایگزین سبک زندگی اسلام ناب محمدی نماید، در گیری های لفظی یا همان مشاجره ها در خانه ها توسط پدران و مادران فضایی را از حرکت به سمت خواست دشمن برای فرزندان و به طبع آن جامعه و پیرامونش می برد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رفتارنیوز,,
وی افزود: وقتی خانواده به سمت الگو گیری غربی یا یا کشاندن مسیر حرکت به جانب فرار از هویت اسلامی و انقلابی نماید یعنی دشمن تهاجم فرهنگی که بر علیه ما انجام می دهد در حد آن خانواده یا جامعه محقق نموده است، تهاجم فرهنگی یعنی فرهنگ و زندگی است و طولانی مدت و به دنبال تغییر در بینش ها و ارزش های فردی و اجتماعی می باشد.
,,
فعال رسانه هرمزگان در ابطه با جنگ نرم اظهار کرد: جنگ نرم یعنی در عرصه سیاسی و حاکمیت کوتاه مدت و به هم ریختن افکار عمومی و تغییر رفتارهای سیاسی بواسطه توجه نکردن به افزایش آشوب ها دشمن از جنگ نرم استفاده می کند.
,,
پیروی منش در پایان خاطرنشان کرد: کم کم مسیر حرکت به سمت اهداف تهاجم فرهنگی نزدیک می شود، آشوب ها درون خانه ها می تواند به اهداف تهاجم فرهنگی دشمن کمک شایانی بکند، توجه به مهارت و کسب مهارت پدران و مادران ، فرزندان را از بی هویتی و منجلاب های اخلاقی واکسینه می کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه