مسئول ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در چهارمحال و بختیاری:
چهار گروه استهلال ماه شوال در چهارمحال و بختیاری مستقر می شوند
مسئول ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری گفت: به احتمال زیاد و در صورت مشاهده هلال ماه شوال در کشور در غروب روز سهشنبه و محرز شدن آن برای مقام معظم رهبری؛ روز چهارشنبه، ۱۶ تیرماه عید فطر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مرتضی احمدی مسئول ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با جهانبین نیوز اظهار کرد: این چهار گروه از ساعت ۱۷ عصر روز سهشنبه ۱۵ تیرماه در ارتفاعات مناسب شهرستانها مستقر میشوند و تا پایان غروب آفتاب رصد ماه را ادامه میدهند تا ماه شوال را روئیت کنند.
وی افزود: دو گروه استهلال در شهرکرد و دو گروه دیگر در شهرستانهای اردل و بروجن به رویت هلال ماه شوال میپردازند.
احمدی تصریح کرد: این تیم های تخصصی از میان منجمان و کارشناسان این علم تشکیل شده و به انواع ابزارآلات، دوربین های دوچشمی قوی و تلسکوپ مجهز هستند و تمام تلاش خود را برای رویت هلال ماه انجام خواهند داد.
مسئول ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در پایان خاطرنشان کرد: به احتمال زیاد و در صورت مشاهده هلال ماه شوال در کشور در غروب روز سهشنبه و محرز شدن آن برای مقام معظم رهبری؛ روز چهارشنبه، ۱۶ تیرماه عید فطر است.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه