رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان:

تصویب اعطای تسهیلات به 281 واحد تولیدی در گلستان

تصویب اعطای تسهیلات به 281 واحد تولیدی در گلستان
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان گفت: از سهمیه 317 واحدی تسهیلات رونق تولید که به استان گلستان اختصاص یافته ، تاکنون 281 درخواست با تعیین میزان تسهیلات مصوب شده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان در پانزدهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان، گفت : از سهمیه 317 واحدی تسهیلات رونق تولید که به استان گلستان اختصاص یافته ، تاکنون 281 درخواست با تعیین میزان تسهیلات مصوب شده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی گفت: به همت همه مسئولین استانی و با همکاری بانکهای استان ، گلستان اولین استانی بوده که اعطای تسهیلات رونق تولید را از هفته گذشته آغاز نموده است .

,

قوانلو افزود: بنا بر گزارشات واصله تا پایان هفته گذشته در کل کشور 37 واحد جهت اخذ تسهیلات مذکور با بانکهای عامل به مرحله عقد قرارداد رسیدند ، که 15 واحد آن متعلق به استان گلستان بوده است .

,

* پیش بینی افزایش واحد های تولیدی در گلستان برای استفاده از تسهیلات تولید

,

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان افزود: با توجه به سرعت عمل مناسب استان گلستان در این بخش ، وزارت متبوع اعلام نموده است که استان گلستان از بابت توزیع این تسهیلات نگران نباشد و تا زمانی که درگاه ارائه تسهیلات رونق تولید بسته نشده حتی اگر استان به تسهیلاتی بیشتر از 422 میلیارد تومان اختصاصی برای راه اندازی 317 واحد نیاز داشته باشد ، تسهیلات مورد نیاز به استان اختصاص داده خواهد شد و بدین ترتیب حتی ممکن است سقف واحدهای پیش بینی شده استان به مرز 400 واحد نیز برسد .

,

وی ضمن ارائه گزارشی از نحوه ثبت نام واحدها در سامانه بهین یاب و اقداماتی که بانکها در این خصوص باید انجام دهند ، گفت : نظارت بر اعطای تسهیلات نیز از جمله مهمترین اقدامات ما خواهد بود و به همین خاطر تیمهایی متشکل از کارشناسان سازمان صنعت ، معدن و تجارت ، شرکت شهرکهای صنعتی و سازمان جهاد کشاورزی استان نحوه مصارف واحدها و طرح ها از تسهیلات این بخش را بصورت مستمر بررسی و نظارت خواهند نمود تا تسهیلات در مسیر اصلی خود که همانا رونق تولید و ایجاد اشتغال جدید است قرار گیرد .

,

گفتنی است در این جلسه 90 درخواست متقاضیان دریافت تسهیلات رونق تولید جهت معرفی به بانکهای استان مورد بررسی قرار گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه