بهره برداری از اتوبان ماهشهر به هندیجان، شاید وقتی دیگر
آخرین وعده را مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان به مردم این دو شهرستان داده و از پایان ساخت اتوبان بندر ماهشهر به بندر هندیجان تا پایان سال جاری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماهشهر امروز :یکی از پر تردد ترین و خطرسازترین جاده های استان خوزستان، بدون شک جاده ماهشهر به هندیجان است، این را از تصادف هفته پیش هم که موجب کشته و مصدوم شدن تعدادی از مسافران شد می توان فهمید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماهشهر امروز,این جاده که تبدیل به محلی برای مانورهای تبلیغاتی مسئولین هم شده بود، هنوز حادثه می آفریند و زمان بهره برداری از باندهای دیگرش هر روز به تاخیر می افتد.
,حالا هم آخرین وعده را مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان به مردم این دو شهرستان داده و از پایان ساخت اتوبان بندر ماهشهر به بندر هندیجان تا پایان سال جاری خبر داد.
,منوچهر رحمانی در این خصوص گفت: احداث این اتوبان ۴۰ کیلومتری با ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است که امیدواریم تا پیش از پایان سال جاری زیربار ترافیک قرار گیرد.
,وی افزود: اتوبان ماهشهر – هندیجان بخشی از آزادراه خلیج فارس است که تاکنون چند فاز آن شامل شلمچه به خرمشهر و آبادان به ماهشهر به بهره برداری رسیده است.
,مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان ابرازامیدواری کرد با ساخت اتوبان ماهشهر – هندیجان میزان حوادث رانندگی به طور قابل ملاحظه ای کاهش و ضریب ایمنی در آن افزایش یاد.
,محور فعلی ماهشهر- هندیجان یکی از محورهای پرترافیک ساحلی خلیج فارس است و روزانه هزاران کامیون و تریلرهای ترانزیتی و حامل بار در این محور تردد می کنند.
,این محور در سال جاری دست کمک شاهد شش حادثه رانندگی منجر به فوت بوده است.
]
ارسال دیدگاه