عاملان پرونده زمین خواری 40 هکتاری در اراک دستگیر شدند
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: افرادی که در روستایی در حوالی شهر اراک اقدام به تصرف 40 هکتار از اراضی ملی کرده بودند، در تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی استان شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ "سید نورالدین حسینی" رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اراک امروز؛ در بیان جزئیات این خبر گفت: چندی پیش نماینده اداره منابع طبیعی شهرستان اراک با طرح شکایتی عنوان داشت که افرادی ناشناس در یکی از روستاهای حوالی شهرستان مقدار زیادی از اراضی ملی را به صورت غیرمجاز تصرف کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ,
,
, حسینی اظهار کرد: با اقدامات کارشناساسی و معاینه و تنظیم کروکی محل، مشخص شد که در حدود 40 هکتار از اراضی ملی به صورت شخم و شیار توسط افرادی تصرف شده است.
,وی ادامه داد: با ادامه تحقیقات میدانی، افرادی که اقدام به تصرف غیرمجاز اراضی ملی کرده بودند، شناسایی و برای برخورد قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.
,رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: مبارزه با این گونه پدیده های شوم از اولویت های کاری پلیس بوده و با تمام توان با آن برخورد می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه