نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی:

استخدام نیروهای غیر بومی در آموزش و پرورش بروجرد خاتمه می یابد

استخدام نیروهای غیر بومی در آموزش و پرورش بروجرد خاتمه می یابد
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: استخدام نیروهای غیر بومی در آموزش و پرورش بروجرد خاتمه می یابد چرا که جذب نیروهای بومی در آموزش و پرورش بروجرد یکی از مطالبات اصلی مردم شهرستان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛و به نقل از بازتاب بروجرد "عباس گودرزی" نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی  گفت: در حال حاضر جوانان تحصیلکرده زیادی در بروجرد وجود دارد که بیکار هستند و با توجه به میزان بیکاری جوانان در بروجرد نیاز است که در صورت جذب نیرو در آموزش و پرورش، این نیروها استخدام شوند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, "عباس گودرزی" نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی ,  گفت: در حال حاضر جوانان تحصیلکرده زیادی در بروجرد وجود دارد که بیکار هستند و با توجه به میزان بیکاری جوانان در بروجرد نیاز است که در صورت جذب نیرو در آموزش و پرورش، این نیروها استخدام شوند. ,

وی اضافه کرد: بومی گزینی یکی از مطالبات مردم شهرستان بروجرد است و در صورتی که این سازمان نیاز به نیرو داشته باشد می تواند جوانان تحصیلکرده همین شهر را استخدام نماید و با این کار آمار بیکاری کاهش می یابد.

,

 به گفته وی با توجه به تاکید وزیر آموزش و پرورش مبنی بر بومی گزینی ، تا کنون دو بار در این راستا با دکتر فانی وزیر آموزش و پرورش برای به کار گیری نیروهای بومی در اموزش و پرورش بروجرد صحبت شده و وزیر آموزش و پرورش هم قول مساعد دادند که این مسئله را اجرا نمایند . 

,

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید تلاش شود تا هر گونه استخدام نیروهای غیر بومی در آموزش و پرورش بروجرد به پایان برسد و نیروهای بومی در این سازمان جذب شوند. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه