فرماندار شهرستان کوهدشت؛
یکی از مشکلات عمده کوهدشت، بیکاری است
فرماندار شهرستان کوهدشت گفت: یکی از مشکلات عمده کوهدشت مسئله اشتغال و بیکاری بوده؛ علاوه بر این کوهدشت از نظر صنعت ضعیف بوده و نرخ رشد بیکاری در این شهرستان بالا می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل آسوبان؛ فرماندار شهرستان کوهدشت گفت: طبق فرمایشات بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) خدمت به محرومین عبادت است و ما بر همین اساس از خانواده های تحت پوشش بازدید می نمائیم و از نزدیک با مسائل و مشکلات این خانواده ها آشنا می شویم که هدف از این بازدیدها نیز تلاش برای زدودن فقر و محرومیت و مورد بررسی قراردادن مشکلات این خانواده ها از نزدیک است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آسوبان,فردی بیرانوند افزود: یکی از مشکلات عمده کوهدشت مسئله اشتغال و بیکاری بوده؛ علاوه بر این کوهدشت از نظر صنعت ضعیف می باشد و نرخ رشد بیکاری در این شهرستان بالا می باشد.
,وی اظهار کرد: ده هزار خانوار معادل ۳۰ هزار نفر از جمعیت کوهدشت تحت پوشش کمیته امداد هستند ، باید یک برنامه ریزی صورت بگیرد که این مدد جویان خودکفا شوند و روی پای خود بایستند.
,فرماندار شهرستان کوهدشت تصریح کرد: دلجویی از محرومان و مستضعفان فضیلتی گرانقدر و الهی است که نصیب ما شده است و باید قدر این موقعیت را بدانیم و همه باید تلاش کنیم که با کار جهادی، همفکری، تعامل، هماهنگی عزم ملی و منسجم سایه شوم فقر و محرومیت را از سر خانواده های نیازمندان کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه