قهرمانی تیم دهیاری اشتیوان در مسابقات جام رمضان باخرز
تیم فوتبال دهیاری روستای اشتیوان، در دیدار پایانی مسابقات جام رمضان باخرز، با برتری مقابل گلچین آویان، به قهرمانی رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز، مسابقات فوتسال جام رمضان یادواره شهدای مدافع حرم در شهرستان باخرز با حضور ۲۱ تیم در قالب چهار گروه و به مدت ۱۷ شب برگزار شد که در پایان تیمهای دهیاری اشتیوان، گلچین آویان، دهیاری ارخود و دهیاری ارزنه به ترتیب مقام های اول تا چهارم این مسابقات را کسب کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز،,گزارش بازیهای مرحله رده بندی وفینال جام رمضان 95 یادواره شهدای مدافع حرم شهرستان باخرز
, گزارش بازیهای مرحله رده بندی وفینال جام رمضان 95 یادواره شهدای مدافع حرم شهرستان باخرز,رده بندی
, رده بندی,دهیاری ارخود 5 - دهیاری ارزنه 4
,مسابقه رده بندی بین دو تیم دهیاری ارخود و دهیاری ارزنه درمیان تشویقهای تمام نشدنی هواداران دو تیم شروع شد و هردو تیم بازی تماشاگر پسند و هجومی را به نمایش گذاشتند که در پایان مسابقه تیم شگفتی ساز دهیاری ارخود با نتیجه 5 بر 4 تیم دهیاری ارزنه را شکست داد و مقام سوم جام را کسب کرد.
,فینال
, فینال,دهیاری اشتیوان5 # گلچین آویان4
,بازی فینال هم در حضور تماشاچیان و هواداران خوب و فهیم باخرزی و با حضور جمعی از مسئولین شهرستان بین دو تیم دهیاری اشتیوان و گلچین برگزار شد که هر دو تیم در یک بازی بسیار فنی و تماشایی و هجومی و باشوتهای سهمگین 9 بار تور دروازه ها را به لرزه درآوردند و در پایان 40 دقیقه تلاشؤ تیم دهیاری اشتیوان قهرمان زیرگروه استان با نتیجه نزدیک 5 بر 4 تیم خوب گلچین آویان را شکست داد و قهرمان جام رمضان 95 (یادواره شهدای مدافع حرم) شد و تیم گلچین آویان در جایگاه دوم جام قرار گرفت.
,در پایان مسابقه آقای علی ریاحی به عنوان یکی ازاسطوره های فوتبال باخرز، مهدی رضایی به عنوان فنی ترین بازیکن از تیم دهیاری اشتیوان، علی زیرک به عنوان بهترین دروازه بان از تیم دهیاری ارزنه، رحمان کلالی به عنوان مربی جوانترین تیم از تیم ام دی اف پارسیان با لوح سپاس و جایزه مورد تقدیر قرار گرفتند.
,کاپ اخلاق این مسابقات نیز به تیم اداره برق تعلق گرفت.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه