انتقاد استاندار گلستان از حقوق های نامتعارف
برخی حقوق های قانونی نیز غیرمتعارف است
استاندار گلستان با انتقاد از حقوق های نامتعارف گفت: این حقوق ها چه قانونی و چه غیرقانونی بوده باشد تبعیض آمیز و غیرمتعارف است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاسرو؛ حسن صادقلو، استاندار گلستان در گفتگو با این پایگاه خبری تحلیلی در خصوص حقوق های نامتعارف گفت: اولا این اندازه که بحران اعلام می کنند نیست و این یک نوع بحران سازی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پاسرو؛ ,وی افزود: بالاخره 10 یا 20 نفری امکان دارد بنا به شرایطی که بخشی از آن قانونی نیز بود-که ممکن است آن قانون شبهه و اشکال داشته باشد- این حقوق های نامتعارف را گرفته اند، این مورد واقعا باید یک جایی اندیشه شود و آنهایی که خلاف عمل کردند مورد بررسی قرار بگیرد همانطوری که دولت محترم با همت، قدرت و دستور ویژه رئیس جمهور در پی حل مسئله است و این موضوع دارد طی مسیر می شود.
,استاندار گلستان با بیان اینکه ما دیدگاهمان این است که این موضوع (حقوق های نامتعارف) نباید به نام موضوع مهم کشوری تلقی شود، اذعان کرد: ما از یک نقطه ای که واقعا کوچک است نباید هزینه بری بزرگ برای کشور ایجاد بکنیم؛ الحمدلله همانگونه که دستور ریاست جمهور محترم و معاون اول بوده است دقیقا با آنهایی که حقوق نامتعارف و خارج از قاعده قانونی گرفتند برخورد خواهد شد، ما هم دیدگاهمان همین است چرا که دیدگاه ما دقیقا تابع دیدگاه دولت خواهد بود.
,وی در پاسخ به این سوال که فکر نمی کنید این حقوق ها حتی به شرط قانونی بودن، تبعیض آمیز بوده است؟ گفت: من قبول دارم گرچه بخشی از این حقوق ها ممکن است قانونی بوده باشد اما تبعیض آمیز بود، البته ممکن است بخشی از آن غیرقانونی هم بوده باشد که البته بسیار ناچیز است، آن قسمتی که قانونی بوده نیز نامتعارف است، بنده دیدگاهم این است این باید متعادل شود و یک توازن بخشی در پرداخت نسبت به زحمات و ماسعی تمام کارمندان کشور اتفاق بیافتد.
,صادقلو در خصوص پاسخ نامه مقام معظم رهبری به جهانگیری نیز عنوان کرد: نامه مقام معظم رهبری نیز همین روح را داشت، آقا نسبت به مسئله کردن این موضوع حساس بودند، از طرف دیگر دقیقا روح مطلب این بود که این تبعیض ها اگر از مسیر قانون است باید قانون دقیقا اصلاح شود و اگر در مسیر اجرایی است باید نظارت شود تا این مسائل پیش نیاید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه