گفت‌وگو با کارشناس ارشد حقوق خصوصی؛

حقوق بشر دست‌مایه سلطه آمریکا بر سرنوشت ملت‌های جهان است

حقوق بشر دست‌مایه سلطه آمریکا بر سرنوشت ملت‌های جهان است
همه گرفتاری که ما داریم از دست آمریکا داریم، همه مصیبت ما زیر سر آمریکا است و آمریکا شیطان بزرگ است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنکابن24، به مناسبت هفته حقوق بشر آمریکایی گفت‌وگویی با مجید قاسم کردی؛ فعال فرهنگی و کارشناس ارشد حقوق خصوصی انجام دادیم که به شرح ذیل به سمع و نظر شما رسانده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنکابن24,
حقوق بشر اساسی‌ترین و ابتدایی‌ترین حقوقی است که هر فرد به‌طور ذاتی، فطری و به‌صرف انسان بودن از آن بهره‌مند می‌شود که با تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر در پاریس توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال 1948 به اوج خود رسید و به رسمیت شناخته شد.

به نظر شما وجه تمایز حقوق بشر اسلامی و آمریکایی در چیست؟

دین مبین اسلام، یازده قرن پیش از آنکه امثال هابز و لاک و روسو بخواهند به‌اصطلاح حقوقی برای بشر در نظر بگیرند و ضمن آن، مردان بی‌بضاعت، کم‌سوادان، بزه‌کاران و زنان را هم در زمره بشریت به‌حساب نیاورند، حقوقی بسیار بالاتر و والاتر را برای تمام ابنای بشری در نظر گرفته است که نه‌تنها شامل زنان و مستمندان و کم‌سوادان و بزهکاران هم می‌شود بلکه پس از گذر چهارده قرن از آن زمان، هنوز حتی نمی‌توان ورای چنین حقوقی جامع‌ومانع را برای خانواده بشری متصور شد اسلام تا ابدالدهر حقوق بشری، بالاتر و والاتر از هر حقوق بشر ساخته است.

شناخته‌ترین کشور در زمینهٔ حقوق بشر کدام است؟

آمریکا بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر در جهان است این در حالی است که امریکا درعین‌حال و با بی‌شرمی تمام، بزرگ‌ترین مدعی اعاده حقوق بشر برای ملت‌های جهان نیز هست. حضرت امام خامنه‌ای فرمودند: من تعجب می‌کنم آمریکایی‌ها خجالت نمی‌کشند اسم حقوق بشر را می‌آورند؟! هر کس دیگری در دنیا ادعا بکند طرفدار حقوق بشر است دولت‌مردان آمریکا نباید این ادعا را بکنند.

دلیل حمایت کشوری همچون آمریکا از حقوق بشر چیست؟

امریکا حقوق بشر را دستمایه سلطه غیرقانونی خود بر سرنوشت ملت‌های جهان قرار می‌دهد تبدیل موضوع حقوق بشر به بستری برای تشدید فشارها و تحریم‌ها و یا حتی محملی برای تجاوزهای نظامی، ترورها و تهدیدات امنیتی است و این یعنی سوءاستفاده بی‌رحمانه از نام و عنوان حقوق بشر در جهت امیال و آمال غیرقانونی و فریبکارانه سیاسی، نظامی و اقتصادی قدرت‌های جهان خوار.

جنایات آمریکا برای کسانی که اندک مطالعه‎ای در تاریخ داشته باشند، امری بدیهی و مبرهن است. در طول گذر زمان بامطالعه تاریخ آمریکا به صفحاتی می‌رسیم که وحشی‌گری و قتل‌عام زن و کودک و عدم رعایت حد‌اقل حقوق انسانی را نشان می‌دهد.

نمونه‌هایی از نقض حقوق بشر توسط این کشور؟

قتل و عام سرخ‌پوستان و بومیان قاره امریکا، قتل و عام 300 هندی داکوتای جنوبی در سال 1890، کشته شدن 600 هزار فیلیپینی در بین سال‌های 1898 تا 1910 برای تصرف آن از دست اسپانیا، 6 میلیون کشته در جنگ ویتنام در سال‌های 1960 تا 1975، کشته شدن 22 هزار نفر در جنگ‌های داخلی 1967 امریکا، 2 میلیون کشته در یک دهه آشوب و بحران و شورش‌های داخلی و بمباران کامبوج، هیروشیما، نا‌کازاکی، حلبچه، آسیای شرقی، عراق و افغانستان، ساقط کردن هواپیمای مسافر‌بری ایران توسط ناو وینسنس در اواخر دفاع مقدس و شهادت 300 ایرانی، حمایت از گروه‌های تروریستی که در ایران اقدامات مسلحانه و ترور انجام می‌دهند، لشکر‌کشی به ایران در واقعه طبس، تجهیز و حمایت همه‌جانبه از صدام در جنگ 8 ساله علیه ایران، حمایت از کودتای نوژه برای حمله به جماران، حمایت از موساد برای ترور دانشمندان هسته‌ای ایران، تصرف و حبس دارایی‌های ایران، اهانت دائمی به ملت و مسئولان ایران، تهدید مستمر به حملات نظامی علیه ایران، بخشی از فجایع ضد بشری کسانى است که دم از طرفدارى از حقوق بشر مى‏زنند و به فرموده رهبر انقلاب: «رژیم‌هایی داعیه‏ى آزادى بیان و فکر را در دنیا بلند کرده‏اند که بزرگ‌ترین اختناق‌ها و استبدادهاى عالم، از آثار وجود شوم آن‌هاست».

این موارد فقط بخشی از صدها جنایت ضد بشری ایالات‌متحده علیه مردم مظلوم دنیا و ملت ایران و انقلاب اسلامی است.

وظیفه بیداری جهان در قبال جنایات آمریکا بر عهده کیست؟

پرده‌برداری از این جنایت‌ها وظیفه هر وجدان بیدار و آگاه و دردمند انسانی است. جا دارد که ملت‌های و دولت‌های آزاده، به‌ویژه اندیشمندان جهانی و رسانه‌های مستقل دنیا در تبیین چهره مزورانه حقوق بشر آمریکایی بیش‌ازپیش اهتمام ورزند و با برداشتن ماسکی که آمریکایی‌ها به‌عنوان حقوق بشر و دموکراسی خواهی آمریکا و با استفاده از بنگاه‌های ثروت و قدرت، با پرده‌پوشی و پنهان‌کاری تاکنون توانسته، اذهان بسیاری را نسبت به این واقعی‌ترین خبر در دنیای رسانه، بی باور و مردد سازد. چهره واقعی این خون خار کذاب را نمایان سازند و دست‌هایی که به خون ملت‌های مظلوم آغشته هست را به جهان معرفی کنند.

وظیفه سیاسیون ما در قبال این کشور جنایتکار چیست؟

سیاست مردان عزیز کشورمان، بامطالعه و رجوع به صحیفه امام آنجا که فرمودند «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، آمریکا در مقابل مسلمین نمی‌تواند خودنمایی کند، ما یقین داریم اگر دقیقاً به وظیفه‌مان که مبارزه با آمریکای جنایتکار است ادامه دهیم، فرزندانمان شهد پیروزی را خواهند چشید» به‌جای پرداختن به مقوله «حقوق بشر غربی» که دارای چنین عقبه سیاه و وضعیت کنونی اسفباری است تا حدی که اکنون وجدان‌های بیدار آمریکایی از اینکه کشورشان "بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر در جهان" است احساس "شرمندگی" می‌کنند!

به‌جای گرفتن ژست‌های دیپلماتیک، با بررسی سیاست‌های عملی ضد حقوق بشری ایالات‌متحده؛ فریب تاکتیک نخ‌نما شده دروغ بزرگ حقوق بشر آمریکایی را نخورند و یک‌بار با قاطعیت و برای همیشه آب پاکی را به روی دست دولت‌های غربی بریزند و اعلام کنند که جمهوری اسلامی ایران باکمال مباهات خود را به چنین حقوق بشری ملتزم و متعهد که نمی‌داند هیچ، بلکه برای امحای و اضمحلال آن تلاش هم خواهد کرد.

و همچنین با تبعیت و اتکا به سخنان رهبر کبیر انقلاب حضرت روح‌الله که قاطعانه اعلام کردند: « ما دنبال این نیستیم که آمریکا برای ما کار بکند، ما آمریکا را زیر پا می‌گذاریم، ما آن‌قدر صدمه که از آمریکا دیدیم از هیچ‌کس ندیدیم، آمریکا دشمن شماره یک مردم محروم و مستضعف جهان است، سلطه آمریکا تمام بدبختی‌های ملل مستضعف را به دنبال دارد، همه گرفتاری که ما داریم از دست آمریکا داریم، همه مصیبت ما زیر سر آمریکا است و آمریکا شیطان بزرگ است».

سخن پایانی

مسئولین و دولتمردان با اتکا به علم و نبوغ، همت و غیرت اندیشمندان و جوانان ایرانی و دست کشیدن از تاراج بیت‌المال در مسیر توسعه و رفاه اجتماعی مردم گام بردارند و با احقاق حقوق ملتی که همیشه نشان دادند به حداقل‌ها قانع‌اند و جهت پیشرفت و آبادانی سختی را به جان خواهند خرید، بذر امید را در قامت‌های خمیده و تکیده در زیر بار فقر و مشکلات اقتصادی ریشه‌ور کرده و چرخه‌های رشد و توسعه را به حرکت بیاندازند.
,
,
, به نظر شما وجه تمایز حقوق بشر اسلامی و آمریکایی در چیست؟, به نظر شما وجه تمایز حقوق بشر اسلامی و آمریکایی در چیست؟,
,
,
,
, شناخته‌ترین کشور در زمینهٔ حقوق بشر کدام است؟, شناخته‌ترین کشور در زمینهٔ حقوق بشر کدام است؟,
,
,
,
, دلیل حمایت کشوری همچون آمریکا از حقوق بشر چیست؟, دلیل حمایت کشوری همچون آمریکا از حقوق بشر چیست؟,
,
,
,
,
,
, نمونه‌هایی از نقض حقوق بشر توسط این کشور؟, نمونه‌هایی از نقض حقوق بشر توسط این کشور؟,
,
,
,
,
,
, وظیفه بیداری جهان در قبال جنایات آمریکا بر عهده کیست؟, وظیفه بیداری جهان در قبال جنایات آمریکا بر عهده کیست؟,
,
,
,
, وظیفه سیاسیون ما در قبال این کشور جنایتکار چیست؟, وظیفه سیاسیون ما در قبال این کشور جنایتکار چیست؟,
,
,
,
,
,
,
,
, سخن پایانی, سخن پایانی,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه