مسابقات فوتسال جام رمضان گرمسار در ایستگاه پایانی
مسابقات فوتسال جام رمضان شهرستان گرمسار رد 4 رده سنی به کار خود پایان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین در مسابقات فوتسال جام رمضان که با حضور بیش از 37 تیم در رده های سنی نوجوانان ، جوانان ، امیدو بزرگسالان از ابتدای ماه مبارک رمضان به صورت گروه ای به رقابت سخت و نفس گیر پرداختند نتایج نهایی بدین شرح رقم خورد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,در رده نوجوانان تیم یادواره محمد صالح اول شد و تیم های رستوران ضامن آهو و عینک هفت نگاه مقام های دوم و سوم را کسب کردند .
,در رده جوانان نیز تیم یادواره شهید پازوکی اول شد و تیم های دهیاری رشمه دوم و دهیاری دولت آباد مقام سوم را اذعان خود نمود .
,در رده امید نیز نتایج بدین شرح رقم خورد تیم فجر بتون اول شد و تیم های پیتزا و ساندویچ پیکوما و نمک سیف دومی و سومی را کسب کردند
,در رده بزرگسالان نیز بعد از یک ماه بازی های نفس گیر تیم کار خانه آرد گرمسار قهرمان شد و تیم های نمک سیف و شرکت تعاونی دهیاری های گرمسار دوم و سومی را اذعان خود نمودند .
,در پایان این مسابقات پس از بیست و شش مسابقه نفس گیر و در راستای اخلاق در ورزش تیم دهیاری غیاث آباد نیز تیم اخلاق صاحب مقام شد .
]
ارسال دیدگاه