توقیف پژو پارس با 100 میلیون ریال کالای قاچاق در فریمان
پلیس شهرستان فریمان یک دستگاه پژو پارس با 100 میلیون ریال البسه و پارچه قاچاق را شناسایی و توقیف کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از خبرفریمان، پلیس شهرستان فریمان یک دستگاه پژو پارس با 100 میلیون ریال البسه و پارچه قاچاق را شناسایی و توقیف کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرفریمان،,فرمانده انتظامی شهرستان فریمان در تشریح این خبر گفت: تیم دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی این فرماندهی هنگام گشتزنی در محور فریمان - تربت جام به یک دستگاه پژو پارس مشکوک شده و آنرا با علایم هشدار دهنده متوقف کردند.
,سرهنگ افشار نجاتی افزود: ماموران در بازرسی از آن تعداد 135 ثوب انواع کاپشن در رنگ ها و مارک های مختلف و 73 کیلوگرم پارچه آستری قاچاق کشف و ضبط کردند.
,وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی کالای مکشوفه 100 میلیون ریال برآورد شده تصریح کرد: در همین رابطه خودروی پژو پارس توقیف و متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه