فرمانده نیروی انتظامی قصرشیرین خبر داد:
توقیف خودروهای حامل کالای قاچاق در قصرشیرین
فرمانده انتظامی قصرشیرین از شناسایی، کشف و توقیف چند دستگاه خودروی حامل کالاهای قاچاق در این شهرستان مرزی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ عنایت فلاحی در گفتگو با الوند خبر، اظهار داشت: با تلاش ماموران انتظامی در چند روز گذشته، چند دستگاه وانت خودروی نیسان و یک دستگاه کامیونت که اقدام به حمل، جا به جایی و خروج کالای قاچاق می کردند، در قصرشیرین شناسایی و توقیف شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, الوند خبر,,
وی بیان کرد: ماموران انتظامی شهرستان مرزی قصرشیرین در بازرسی از این خودروها، چند حلقه لاستیک خارجی، چند کارتن صابون خارجی، تعدادی کولر گازی و 10 هزار و 366 ثوب البسه قاچاق را کشف و ضبط کردند.
,,
فرمانده نیروی انتظامی قصرشیرین اضافه کرد: که رانندگان وسائط نقلیه که اقدام به حمل و جا به جایی کالاهای قاچاق می کردند نیز دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضایی شهرستان شدند.
,,
سرهنگ فلاحی، ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده را بیش از پنج میلیارد ریال اعلام کرد.
,,
وی مبارزه با قاچاق کالا در شهرستان مرزی قصرشیرین را از مهم ترین اولویت کاری در سال جاری ذکر کرد و گفت: با تلاش نیروهای نظامی و انتظامی، در بحث مبارزه با قاچاق کالا تاکنون توفیق های بسیار بزرگی کسب شده و آمار کشفیات موید این مطلب مهم است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه