گفتگو با عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور اهواز:

استعفای خشک و خالی مدیران متخلف کفایت نمی کند

استعفای خشک و خالی مدیران متخلف کفایت نمی کند
باید با متخلفین برخورد شود تا مردم بدانند که دولت با متخلفین برخورد می کند و پاسدار قانون است کسانی که این پولها را گرفته اند باید تاوان آن را بپردازند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:دکتر کریم سواری عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور مرکز اهواز در گفتگو با خبرنگار رهیاب با انتقاد از فیش های نجومی برخی مدیران دولتی اظهار داشت:در یک کشور اسلامی و انقلابی دریافت حقوق های نجومی توسط برخی مدیران آن اصلا قابل قبول نیست و نباید این اتفاق بیفتد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
وی با بیان اینکه مدیران ما باید امانت دار باشند و این مبالغ هنگفت را بر فرض قانونی بودن هم نپذیرند تاکید کرد:فیش های نجومی این مدیران، تبعات بسیار بدی در جامعه داشته است و حتی وجه بین المللی نظام را هم خراب کرده است.
,
 
,
سواری ادامه داد:امروز مردم از یکدیگر این سوال را می پرسند که آیا در کشور نظارتی بر عملکرد مدیران وجود دارد؟ آیا نباید کسی پیگیر تخلف مدیران باشد؟
,
 
,
عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور مرکز اهواز تصریح کرد:استعفای خشک و خالی مدیران متخلف کفایت نمی کند آنها باید پاسخگوی این دریافت های نجومی از بیت المال باشند باید برای مردم توضیح دهند که چرا این مبالغ هنگفت را دریافت کرده اند.
,
 
,
وی افزود:باید با متخلفین برخورد شود تا مردم بدانند که دولت با متخلفین برخورد می کند و پاسدار قانون است کسانی که این پولها را گرفته اند باید تاوان آن را بپردازند
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه