ممنوعیت ورود تلفن همراه به مدارس

ممنوعیت ورود تلفن همراه به مدارس
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تلفن همراه دانش‌آموزی‌ گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، ورود تلفن همراه به مدارس ممنوع است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در خصوص ورود تلفن همراه و تبلت به مدارس اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، ورود تلفن همراه به مدارس ممنوع است.

وی با بیان اینکه در مواردی هم بحث تلفن همراه و تبلت دانش‌آموزی مطرح شده است، گفت: دو مرجع تأیید در آموزش و پرورش وجود دارد؛ مرجع تأیید فنی، مرکز نیروی انسانی و فناوری آموزش و پرورش است و باید استانداردهای فنی آن به تأیید این مرکز برسد.

کفاش افزود: مرجع تأیید محتوا نیز سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی است که محتوایی که می‌خواهند در تلفن همراه و تبلت دانش‌آموزی قرار دهند باید مورد تأیید آنها باشد که این تأییدیه را اگر داشته باشند خانواده‌ها می‌توانند از آنها استفاده کنند، آن هم در خارج از مدرسه و فعلاً برای استفاده در داخل مدرسه طرحی نداریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: هر دو بخش به لحاظ استانداردهای فنی و محتوایی در حال مطالعه هستند و آنها این موضوع را به صورت کلان تأیید نمی‌کنند، بلکه باید شرکت‌ها و مؤسساتی که تولید‌کننده هستند امکانات فنی و محتوا را ارائه دهند تا وقتی تأییدیه گرفته شد برای دانش آموزان مورد استفاده قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
منبع: فارس
, فارس,
 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه