دستگیری اراذل قمه بدست در مرند در کمتر از 24 ساعت
اراذل و اوباشی که چهارشنبه شب در شهر مرند به مدت چندین ساعت موجب رعب و وحشت شهروندان شده بودند در کمتر از 24 ساعت دستگیر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت پیام مرند، دادستان شهرستان مرند در پی اتفاقات چهارشنبه شب در شهر مرند و ایجاد رعب و وحشت توسط عده ای از اراذل و اوباش گفت: انشاالله برخورد قانونی محکمی با این اراذل خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,حسین فتاحی گفت: تعدادی از این افراد در ساعات اولیه بازداشت شدند و با این افراد به شدت برخورد خواهد شد و دستور جلب بقیه متهمین هم صادر شده است.
,در همین راستا سرهنگ علی طاحونی فرمانده انتظامی شهرستان مرند نیز اظهار داشت: پیرو اطلاعات کسب شده مبنی بر اینکه تعدادی از اراذل و اوباش شهر با ایجاد درگیری و ضرب و جرح همدیگر موجب ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان شده بودند این موضوع بسورت ویژه در دستور رسیدگی قرار گرفت.
,وی افزود: با تلاش شبانه روزی ماموران انتظامی شهرستان مرند در کمتر از ۲۴ ساعت کلیه این افراد دستگیر و جهت رسیدگی تحویل مراجع قضایی شدند.
,فرمانده انتظامی مرند تصریح کرد: به هیچ فردی اجازه داده نخواهد شد موجب برهم زدن آرامش عمومی شده و با چنین خاطیانی بشدت برخورد جدی خواهد شد.
,گفتنی است چهارشنبه شب افرادی با در دست داشتن چاقو و قمه در سطح شهر با یکدیگر درگیر شده و موجب ایجاد رعب و وحشت بین شهروندان شدند که این دعوا و درگیری چندین مجروح نیز برجای گذاشت. این افراد حتی به آمبولانس اورژانس نیز حمله کرده و خساراتی وارد آوردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه