امام جمعه عسلویه؛
تفاوت حقوق ها و مزایا با عدالت اجتماعی مد نظر حکومت اسلامی تفاوت دارد
وقتی در یک نظام اسلامی همیشه ما شاهد آن بوده ایم که پیشوایان و رهبران ما در ساده زیستی زندگی می کردند و تجمل پرستی و تجمل گرایی را آفت حکومت داری می دانستند این حقوق های کلان به نوعی بی تفاوتی نسبت به سیره پیامبر ، امامان و مقام معظم رهبری است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام سید علی هاشمینژاد امام جمعه عسلویه در خصوص حقوق های نجومی مسئولان دولتی به سوالات خبرنگار تنگستان نما جواب داد و به شرح زیر می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما ,با توجه به ماجرای حقوق های نجومی که در رسانه ها مطرح شده و واکنش رهبر معظم انقلاب ، مردم و بسیاری از دلسوزان نظام را هم به همراه داشت حضرت آقا موضوع حقوق های نجومی را هجوم به ارزش ها دانستند و خواستار پیگیری جدی و فوری این مساله و برخورد با متخلفان در اسرع وقت شدند، تحلیل حضرتعالی در این باره چیست؟
, با توجه به ماجرای حقوق های نجومی که در رسانه ها مطرح شده و واکنش رهبر معظم انقلاب ، مردم و بسیاری از دلسوزان نظام را هم به همراه داشت حضرت آقا موضوع حقوق های نجومی را هجوم به ارزش ها دانستند و خواستار پیگیری جدی و فوری این مساله و برخورد با متخلفان در اسرع وقت شدند، تحلیل حضرتعالی در این باره چیست؟, با توجه به ماجرای حقوق های نجومی که در رسانه ها مطرح شده و واکنش رهبر معظم انقلاب ، مردم و بسیاری از دلسوزان نظام را هم به همراه داشت حضرت آقا موضوع حقوق های نجومی را هجوم به ارزش ها دانستند و خواستار پیگیری جدی و فوری این مساله و برخورد با متخلفان در اسرع وقت شدند، تحلیل حضرتعالی در این باره چیست؟,حضرت آقا در جواب نامه معاون اول رئیس جمهور فرمودند که کلیه دستگاه ها موظفند نسبت به پرداخت های غیرمتعارف حساسیت نشان دهند و قاطعانه با موارد تخلف برخورد کنند و این پاسخ کوتاه واجمالی نشان می دهند که عزم رهبری انقلاب نسبت به حقوق های نجومی بسیار جدی است و از طرفی دولت و قوه قضاییه باید به صورت جدی و بدون تعارف ورود پیدا کند .
,ماجرای حقوق های میلیونی و کلان چطور می تواند مصداق هجمه به ارزش ها باشد؟ توضیحاتی ارائه بفرمایید؟
, ماجرای حقوق های میلیونی و کلان چطور می تواند مصداق هجمه به ارزش ها باشد؟ توضیحاتی ارائه بفرمایید؟, ماجرای حقوق های میلیونی و کلان چطور می تواند مصداق هجمه به ارزش ها باشد؟ توضیحاتی ارائه بفرمایید؟,وقتی در یک نظام اسلامی همیشه ما شاهد آن بوده ایم که پیشوایان و رهبران ما در ساده زیستی زندگی می کردند و تجمل پرستی و تجمل گرایی را آفت حکومت داری می دانستند این حقوق های کلان به نوعی بی تفاوتی نسبت به سیره پیامبر ، امامان و مقام معظم رهبری است .
,در حدیثی حضرت علی علیه السلام می فرماید: بخشش (نا به جای) حکمرانان از اموال عمومی مسلمانان، ستم و خیانت است . پس اینکه برخی مدیران به بهانه حق فراغت اولاد و دیگر بهانه ها برای خود از بیت المال برداشت می کنند این خیانت و ستمی بزرگ به مردم است.
,دولت یازدهم در حالی به بهانه خالی بودن خزانه کشور، امورات مملکت را معطل نگه داشته و از اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی که در آستانه ورشکستگی و تعطیلی هستند، سرباز می زند که شاهد حقوق های میلیونی هستیم، این تناقض را چطور تحلیل می فرمایید.
, دولت یازدهم در حالی به بهانه خالی بودن خزانه کشور، امورات مملکت را معطل نگه داشته و از اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی که در آستانه ورشکستگی و تعطیلی هستند، سرباز می زند که شاهد حقوق های میلیونی هستیم، این تناقض را چطور تحلیل می فرمایید., دولت یازدهم در حالی به بهانه خالی بودن خزانه کشور، امورات مملکت را معطل نگه داشته و از اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی که در آستانه ورشکستگی و تعطیلی هستند، سرباز می زند که شاهد حقوق های میلیونی هستیم، این تناقض را چطور تحلیل می فرمایید.,در ابتدا باید عرض کنم که اول سعی شود مساله سیاسی نشود و به این دولت و آن دولت ارتباط ندهیم، اما در حال حاضر به نظر می رسد باید دولت محترم و قوه قضاییه برخورد جدی با خاطیان داشته باشند و علاوه بر برگرداندن این اموال باید جریمه ای هم برای متخلفین در نظر بگیرند و از طرفی نباید اجازه داده شود که هر مدیری به هر بهانه ای تسهیلات چند صد میلیونی دریافت کند آن هم با بهره های کم و بعد صنایع و کارخانجات ما گیر اندکی تسهیلات جهت رونق اقتصادی و پیاده شدن اقتصاد مقاومتی باشند . باید در راستای اقتصاد مقاومتی تسهیلات با بهره کم به بنگا های اقتصادی سرازیر شود نه به جیب برخی مدیران دولتی.
,وظیفه دولت و دستگاه های نظارتی در این ارتباط چیست؟ آیا بهتر نیست دولتمردان و مسؤولان در شرایط کنونی شفاف سازی مالی را از خودشان شروع کنند.
, وظیفه دولت و دستگاه های نظارتی در این ارتباط چیست؟ آیا بهتر نیست دولتمردان و مسؤولان در شرایط کنونی شفاف سازی مالی را از خودشان شروع کنند., وظیفه دولت و دستگاه های نظارتی در این ارتباط چیست؟ آیا بهتر نیست دولتمردان و مسؤولان در شرایط کنونی شفاف سازی مالی را از خودشان شروع کنند.,باید دید منظور از شفاف سازی مالی چیست؟ اگر این است که هر مدیری حقوق های خودشان را شفاف بیان کنند این کار جالبی نیست اما باید شفاف اقدامات صورت گرفته در خصوص حقوق های نجومی بیان کنند و حتی شفاف بودن باید طوری باشد که باعث نشود مدیری به تضییع بیت المال بپردازد .
,با توجه به فاصله زیاد حقوق کارکنان ، کارگران و اقشار مختلف مردم با مدیران و مسؤولان دولتی و منافات داشتن این مساله با عدالت اجتماعی، آیا به نظر شما وقت آن نرسیده که در نظام حقوق ها بازنگری صورت گیرد؟
, با توجه به فاصله زیاد حقوق کارکنان ، کارگران و اقشار مختلف مردم با مدیران و مسؤولان دولتی و منافات داشتن این مساله با عدالت اجتماعی، آیا به نظر شما وقت آن نرسیده که در نظام حقوق ها بازنگری صورت گیرد؟, با توجه به فاصله زیاد حقوق کارکنان ، کارگران و اقشار مختلف مردم با مدیران و مسؤولان دولتی و منافات داشتن این مساله با عدالت اجتماعی، آیا به نظر شما وقت آن نرسیده که در نظام حقوق ها بازنگری صورت گیرد؟,شک نکنید این تفاوت حقوق ها و مزایا با عدالت اجتماعی مد نظر حکومت اسلامی تفاوت دارد ، و تشدید فاصله طبقاتی در یک جامعه باعث وارد شدن آسیب های جدی به نیروهای اجتماعی آن جامعه می شود و حتی گاهی منجر به بی اعتمادی به مسئولان و جدا شدن طبقه ی کارگر و پایین جامعه از طبقه مرفه می شود که این شکاف طبقاتی سبب دو شقه شدن جامعه می شود . این فاصله ایجاد شده باید در نظام اسلامی ما ترمیم شود تا بتوانیم به آن عدالت اجتماعی مد نظر اسلام برسیم.
,گفتگو: عابد تمدنی
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه