پارک جنگلی پیشوا از پوشال درختان پاکسازی می شود
با توجه به گرمای شدید هوا و به جهت جلوگیری احتمالی از آتش سوزی، شهرداری پیشوا پوشال درختان پارک جنگلی پیشوا را جمع آوری می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ندای پیشوا، معاون خدمات شهری شهرداری پیشوا تصریح کرد: با توجه به این که شهرداری پیشوا هر ۳ ماه یک بار اقدام به پاکسازی پارک جنگلی می کند، و نظر به این که هم اکنون فصل خزان درختان سوزنی برگ است و زمان جمع آوری پوشال های این گونه درختان در پایان فصل تابستان است، ولی به جهت حساسیت موضوع و دغدغه برخی از دوستان و به جهت گرمای بیش از حد و جلوگیری احتمالی از آتش سوزی، شهرداری پیشوا در نظر دارد تعداد ۵۰ نفر از کارگران زحمتکش را برای این اقدام در روز دوشنبه (۲۱ تیرماه) رأس ساعت ۸ صبح به پارک جنگلی اعزام کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ندای پیشوا,مجتبی نظری افزود: در صورتی که شهروندان و دلسوزان محیط زیست مایل به همکاری با شهرداری پیشوا هستند، می توانند در زمان مقرر در پارک جنگلی پیشوا حضور داشته باشند.
,معاون خدمات شهری شهرداری پیشوا اضافه کرد: با توجه به گرمای زیاد، شهرداری پیشوا با تمام تلاش نه تنها پارک جنگلی بلکه در جهت آبیاری تمامی فضاهای سبز شهر از هیچ کوششی دریغ نمی کند.
]
ارسال دیدگاه