درجلسه تنظیم بازار شهرستان قاین عنوان شد:

مسئولین شهرستان نظارت بیشتری بر تنظیم بازار داشته باشند

مسئولین شهرستان نظارت بیشتری بر تنظیم بازار داشته باشند
ستاد تنظیم بازار رسالت بسیار سنگینی در خصوص مهمترین مشکلات مردم در امور معیشت را برعهده دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا   به نقل از نسیم قائن ، شرافتی فرماندارقاین جلسه تنظیم بازار شهرستان با توجه به آغاز مرحله دوم هدفمندی یارانه ها اظهار داشت:بایستی با مدیریت صحیح و درست و بموقع در سطح بازار و با نظارت مستمر اجازه اخلال و بی نظمی و افزایش قیمت ها بدون نظر دستگاههای ذیربط به افراد سود جو ندهیم تا شاهد گرانی و تورم و نگرانی مردم نباشیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا   , نسیم قائن,

وی افزود: ستاد تنظیم بازار یکی از منظم ترین کار گروه های ما در سطح شهرستان است که به طور مستمر ضمن نظارت بر بازار، مهمترین مشکلات مردم در امور معیشت را بررسی می نماید.

,

فرمانداربااشاره به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری در ابتدای سال مطرح شده و بعنوان نقشه راه برای مسئولین است برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: برای ساختن و پیشرفت، توسعه و عمران کشور بایستی با عزم ملی و با مدیریت جهادی که مد نظرمقام معظم رهبری است با تکیه بر تولیدات داخلی و اصلاح الگوی مصرف و استفاده درست و بهینه از امکانات موجود،گام برداریم.

,

فرماندار به جلوگیری از فرافکنی و لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای ساماندهی و کنترل بازار در راستای رفاه حال شهروندان و جلب رضایت مردم تأکید نمود و افزود: با توجه به اینکه در روز های اجرای فاز دوم هدفمند سازی یارانه ها هستیم با در نظر گرفتن خیر و صلاح مردم و بهبود وضعیت معیشتی شهروندان باید اقدامات همه جانبه برای کنترل تورم، عرضه مطلوب کالا و خدمات و رفع نیازهای مصرف کنندگان و عدم افزایش قیمت ها را در اولویت فعالیت مسئولین اجرایی و نظارتی و ذیربط قرار گرفته تا شاهد جوی آرام در سطح شهرستان باشیم.

,

وی گفت:ستاد تنظیم بازار رسالت بسیار سنگینی در خصوص مهمترین مشکلات مردم در امور معیشت را برعهده داردو مسئولین شهرستانی هم باید نظارت بیشتری بر تنظیم بازار داشته باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه