واکسینه شدن 29 هزار راس دام در تفرش بر علیه بیماری طاعون
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تفرش گفت: در طرح واکسیناسیون ppr یا طاعون نشخوارکنندگان دام کوچک مدت ۲۹ هزار راس دام بر علیه این بیماری واکسینه شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمد شرفلو رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تفرش در گفتگو با ندای تفرش گفت: طرح واکسیناسیون ppr یا طاعون نشخوارکنندگان دام کوچک به مدت ۲۵ روز در شهرستان تفرش انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,شرفلو اظهار کرد: در این مدت ۲۹ هزار راس دام بر علیه این بیماری واکسینه شدند.
,وی افزود: دامهای ۳۱ روستا با اولویت ۱۴ روستای حاشیه منطقه حفاظت شده و شکار ممنوع بازرجان در طرح پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان دام کوچک شرکت کردند.
,رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تفرش ادامه داد: این طرح به صورت رایگان برای دامداران انجام شد که هزینه های آن از بخش دولتی تامین شده است.
,شرفلو خاطر نشان کرد: تاکنون سابقه بیماری طاعون نشخوارکنندگان دام کوچک در تفرش مشاهده نشده و این طرح به منظور پیشگیری از این بیماری انجام شده است.
,انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه