وقتی مسلمانان به نیازمندان سبد کالا می دهند

وقتی مسلمانان به نیازمندان سبد کالا می دهند
جامعه اسلامی بندر «هالیفکس» در کانادا 3700 بسته غذایی به ارزش 10 هزار دلار را برای توزیع میان نیازمندان استان «نووا اسکوشیا» تهیه کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری «Global News»، اهدای مواد غذایی به نیازمندان بخشی از برنامه سالانه مسلمانان هالیفکس در ماه مبارک رمضان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


اسرا الداراهلی، یکی از اعضای این جامعه گفت: در طول ماه رمضان مسلمانان از سحر تا زمان افطار گرسنه می‌مانند و در این مدت حال گرسنگان و نیازمندان را درک می‌کنند.

,
,


وی افزود: مسلمانان روزه‌دار در ماه رمضان پول لازم برای تهیه مواد غذایی را اعطاء کردند.

,
,


همچنین حدود 50 نفر از مسلمانان و غیرمسلمانان از گروه‌های سنی مختلف در بسته‌بندی مواد غذایی برای نیازمندان کمک کردند.

,
,


بسته‌های مواد غذایی شامل غلات، برنج، رب، نان پاستا و سایر مواد غذایی فاسد نشدنی است.

,
,


به گفته کارن تریولت، یکی دیگر از اعضای جامعه مسلمانان هالیفکس، حدود 5500 کیلوگرم از این مواد غذایی به نهادهای خیریه تحویل داده شده تا بین نیازمندان توزیع شود.

,
,

 

,

ایکنا/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه