راه اندازی مرکز ناباروری در استان خراسان شمالی

راه اندازی مرکز ناباروری در استان خراسان شمالی
مرکز ناباروری در استان خراسان شمالی راه اندازی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دانشجویان بیدار» معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد با بیان این مطلب گفت: قرار داد خرید تجهیزات مرکز ناباروری دانشگاه به مبلغ 20 میلیارد ریال به هیئت امنای صرفه جویی ارزی منعقد شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «, «, دانشجویان بیدار, دانشجویان بیدار, » , » , معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد با بیان این مطلب گفت: قرار داد خرید تجهیزات مرکز ناباروری دانشگاه به مبلغ 20 میلیارد ریال به هیئت امنای صرفه جویی ارزی منعقد شده است.,

دکتر « سید علی وکیلی » افزود: پس از خرید تجهیزات ، این مرکز در استان راه اندازی خواهد شد تا هم استانی های عزیر مجبور به مراجعه به استان های دیگر نشوند.

,

این مسئول در خصوص تجهیزات مرکز تشخیص و درمان سرطان در استان نیز بیان کرد: نصب تجهیزات مرکز پرتو درمانی (درمان سرطان ) در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد نیز شروع شده است.

,

وی در ادامه گفت: پس از نصب تجهیزات و اخذ مجوزهای لازم از سازمان انرژی اتمی مرکز راه اندازی خواهد شد و درمان بیماران سرطانی هم در استان انجام خواهد گرفت.

,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه