معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش:
محروم برازنده استان های مرزی نیست/ تنوع قومیتی ایران در هیچ کجا وجود ندارد
معاون پرورشی و فرهگی وزارت آموزش و پرورش گفت: شاید امکانات در استان های مرزی ما نباید اما قطعا آنچه که همواره مهم است این است که اگر ما نیروهای انسانی فرهیخته ای داشته باشیم می توانیم امکانات را نیز به سمت خود جذب نماییم و گرنه امکانات هیچگاه نمی تواند به تنهایی عامل پیشرفت جوامع بشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پلنا، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در آیین افتتاحیه اردوی ملی دانش آموزی استان های مرزی کشور گفت: سعی می شود در این اردو به صورت کیفی بر روی برنامه های فرهنگی کار شود و نقطه نظرات دانش آموزان را دریافت کرده و به اطلاع رییس جمهور برسانیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پلنا،,وی ادامه داد: در مسایل فرهنگی ما همواره باید شنونده های خوبی باشیم و اگر تمرین خوب شنیدن کنیم قطعا بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد زیرا امروزه بزرگترین معظل جوامع زیاد صحبت کردن است.
,حمیدرضا کفاش در ادامه ضمن شنیدن صحبت های برخی از دانش آموزان و دغدغه های استان های مرزی خاطرنشان کرد: استان های مرزی ما شاید کم برخوردار باشند اما محروم کلمه درستی برای این مرز نشینان غیور نیست و محروم جایی است که نیروی انسانی خوبی ندارد.
,وی همچنین افزود: شاید امکانات در استان های مرزی ما نباید اما قطعا آنچه که همواره مهم است این است که اگر ما نیروهای انسانی فرهیخته ای داشته باشیم می توانیم امکانات را نیز به سمت خود جذب نماییم و گرنه امکانات هیچگاه نمی تواند به تنهایی عامل پیشرفت جوامع بشود.
,معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در ادامه با بیان این مطلب ک تنوع قومیتی ای که در کشور جمهوری اسلامی ایران وجود دارد در هیچ کجای دنیا وجود ندارد اظهار کرد: ما همواره باید به ایرانی بودن خود افتخار کنیم و بومی و محلی بودن را یک گنجیه معنوی برای خود بدانیم.
,وی اضافه کرد: شاید در هر کشوری تنوع قومیتی وجود داشته باشد اما قطعاً صفا و صمیمیتی که بین مردم این کشور در تمام قومیت ها وجود دارد در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و این که با صلح و صفا این همه قومیت در زیر یک پرچم حضور دارند را باید همواره شکرگزار باشیم.
,وی در پایان خاطر نشان کرد: اصفهان به عنوان یک استان زیبا با تنوع در زمینه های مختلف در زمینه گردشگری انتخاب شده است تا دانش آموزان علاوه بر یک اردوی فرهنگی و پرورشی در یک اردوی سیاحتی و بیادماندنی نیز شرکت کنند و با خاطره ای خوش از این استان به خانه های خود بازگردند.
,گفتنی است این اردو با حضور بیش از ۴۵۰ نفر از دانش آموزان مستعد از ۱۷ استان مرزی کشور در اردوگاه شهیدبهشتی شهر ابریشم شهرستان فلاورجان به مدت چهار روز برگزار خواهد شد که در طول اردو علاوه بر برنامه های مختلف فرهنگی بازدید از آثار تاریخی شهر اصفهان نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه