مسئول مجمع رهروان امربه معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان:
بیمه کردن مملکت در مطالبه گری مردم است/ رعایت حجاب و عفاف فریضه الهی است
مسئول مجمع رهروان امربه معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان گفت: بیمه کردن مملکت در مطالبه گری مردم است تا حق و حقوق خود را از مسئولین طلب کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، حجت الاسلام والمسلمین اصغری حسامیه در اجتماع بزرگ مدافعان حریم خانواده که همزمان با اولین روز از هفته حجاب و عفاف در میدان شهدای شهرستان زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: حجاب یک نماد دینی و یکی از مسائل و محورهایی است که در قرآن و روایات بدان اهمیت ویژه ای شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه,وی از بی حجابی به عنوان بستر فساد در جامعه یاد کرد و گفت: رعایت حجاب و عفاف مانع از آزار و اذیت بانوان در جامعه می شود.
,مسئول مجمع رهروان امربه معروف و نهی از منکر استان افزود: رعایت حریم الهی نه تنها مانع از هتک حرمت به بانوان میشود بلکه به عنوان سدی مقاوم در برابر بلاها و حوادث نیز به شمار می آید.
,وی هدف از تجمع بزرگ مدافعان حریم خانواده را اهمیت دادن به مقوله حجاب و عفاف عنوان کرد و ادامه داد: حجاب یک مقوله دینی و مملکتی است که در آن تذکر لسانی، بانوان محجبه نقش مهمی را باید در زمینه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف ایفا کنند.
,
حجت الاسلام اصغری حسامیه بیان داشت: دست افرادی که حجاب را رعایت نمی کنند آغشته به حیف و میل کردن بیت المال و فیش های نجومی در جامعه است زیرا وقتی تمرکز نظام و نیروهای ارزشی به امر حجاب و عفاف باشد فرستی برای مبارزه با رانت خواری باقی نخواهد ماند.
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه