logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مناطق دارای بیشترین آلودگی صوتی پایتخت

مناطق دارای بیشترین آلودگی صوتی پایتخت
رییس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه آلودگی صوتی یکی از دغدغه‌های اصلی کلان شهرها است، گفت: بر اساس آخرین پایش های انجام شده به طور میانگین در تهران 5دسی بل بیشتر از حد استاندارد، آلودگی صوتی وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا؛ محمد حسین بازگیر در این باره گفت: ازجمله عوامل ایجاد آلودگی صوتی منابع متحرکی چون حمل و نقل عمومی، خودروهای سواری، موتورسیکلت ها، حمل ونقل هوایی و منابع ثابتی چون نیروگاه‌ها، پالایشگاه‌ها، کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، فرودگاه‌ها و پایانه‌های حمل و نقل هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی همچنین در ادامه عواملی مانند واحدهای تخلیه بار و زباله، وسایل برقی و الکتریکی و مکان‌های تفریحی را منابع متفرقه ای دانست که در ایجاد آلودگی صوتی تأثیرگذارند.

بازگیر با اشاره به حد استاندارد صوت در مکان های گوناگون گفت: در مکان‌های مسکونی در روز 55 و در شب 65 دسی بل و در مکان هایی که هم مسکونی هستند و هم صنعتی در روز 70 و در شب 60 دسی بل حد استاندارد آلودگی صوتی است؛ این در حالی است که به طور میانگین در تهران 5دسی بل بیشتر از حد استاندارد، آلودگی صوتی وجود دارد و در مناطق پرتراکم مانند منطقه های 6 ،12 و 21 بیشتر از سایر نقاط شهر آلودگی صوتی وجود دارد.

وی ادامه داد: آلودگی صوتی بر سلامت جسمی و روحی افراد تاثیر نامطلوب می‌گذارد و می‌تواند صدمات جبران ناپذیری به شنوایی انسان وارد کند، همچنین آلودگی صوتی اثراتی منفی بر روند رشد گیاهان و جانوران دارد.

شناسایی نهادهای تولید کننده آلودگی صوتی در پایتخت

بازگیر بیان کرد: اداره محیط زیست واحدهایی مانند نیروگاه‌ها، پالایشگاه‌ها و کارخانه‌هایی که آلودگی صوتی بیش از حد مجاز ایجاد می‌کنند را شناسایی می‌کند و به آنها مهلت می‌دهد که این مشکل را رفع کنند، در غیر این صورت این واحدها را به مراجع قضایی معرفی می‌کنیم.

رییس اداره محیط زیست شهر تهران، چینش درست شهر و امکانات شهری، رفع گره‌های ترافیکی و ایجاد فضای سبز را از جمله اقدامات موثر درکاهش آلودگی صوتی دانست و گفت: گارگاه‌ها و نیروگاه‌هایی که آلودگی صوتی تولید می‌کنند ملزم هستند که برای ژنراتورها و دستگاه‌های خود پوشش درست کرده و دور آنها اتاقک بزنند.

وی با بیان اینکه فرودگاه ها نیز عوامل دیگر آلودگی صوتی در شهر تهران هستند، گفت: مسیر رفت و آمد هواپیماها در سطح شهر مشخص هستند پس باید درساخت و سازهای شهری، این مسیرها مورد توجه قرار گیرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه