اخبار داغ
  1. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  2. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  3. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  4. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  5. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  6. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  7. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  8. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  9. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  10. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  11. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  12. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  13. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  14. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  15. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  16. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  17. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  18. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  19. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  20. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

حجاب برای زن مسلمان یک نماد است

حجاب برای زن مسلمان یک نماد است
مدیر مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) گفت: حجاب برای زن مسلمان یک نماد است، من با حجابم به همه می گویم ای مردم من فاطمی و شیعه مولا علی (ع) هستم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قنبری مدیر مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) بومهن در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پردیس خبر، گفت: قرآن معجزه پیامبر عظیم شان اسلام است که در این کتاب مقدس خداوند متعال برنامه زندگی  ما مسلمانان را در غالب بایدها و نبایدها مثل نماز، روزه، احترام به پدرو مادر، حجاب و... بیان فرموده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی پردیس خبر,

وی با تاکید بر اهمیت قرآن کریم اظهار داشت: خداوند در هفت قسمت از قرآن کریم به موضوع حجاب کرده اشاره است، علامه طباطبایی (ره) نیز در کتاب المیزان از دو علت برای حجاب سخن به مسان آورده و گفته است: یکی این اینکه حجاب برای زن مسلمان یک نماد است که بوسیله حجابم اعلام می کنم من یک زن مسلمان هستم، و دوم اینکه با حجابم اعلام می کنم حجاب من حریم من است پس هیچ کس حق تعرض به حریم من را ندارد.

,

قنبری تاکید کرد: خواهران مسلمان بیایید با خودمان عهد ببندیم که از این حریم الهی و حوزه استحفاظی خودمان تا پای جان دفاع کنیم.

,

مدیر حوزه علمیه الزهرا (س) اذعان داشت: خداوند محدوده حجاب را مشخص کرده که نمایان بودن قسمت های گردی صورت و دست ها تا مچ برای بانوان جایز است.

,

قنبری تاکید کرد: قطعاً اگر ما به فرموده ی خداوند متعال عمل بکنیم به رستگاری می رسیم.

,

مدیر حوزه علمیه الزهرا (س) پردیس ادامه داد: ما دربحث فلسفه حجاب می بینیم حجاب برای زن مسلمان گوهر است.

,

وی با اشاره به موضوع حجاب زن مسلمان افزود: حجاب برای زن مسلمان یک نماد است. من با حجابم به همه می گویم ای مردم من فاطمی و شیعه مولا علی (ع) هستم.

,

قنبری تصیح کرد: اما نکته ای که من باید عرض کنم آن است که همانطور که خداوند به زن مسلمان گفته است حجاب داشته باش، همانطور هم به مردان گفته است که شما هم حجاب داشته باشید. حجاب مرد مسلمان این است که دیده خود را از زن نامحرم فرو نگه دارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه