قیمت چوب هم افزایش یافت

قیمت چوب هم افزایش یافت
رییس اتحادیه فروشندگان چوب، تخته و فیبر گفت: افزایش دو درصدی مالیات بر ارزش افزوده قیمت محصولات را دو درصد افزایش داده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فروردین‌ماه قیمت چوب و تخته دیگر تغییر نکند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا، جهانگیز محب )، اظهار کرد: به دلیل عدم رونق کسب و کار مرتبط با چوب، تخته و فیبر افزایش قیمت این محصولات در سال جاری مشخص نیست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جهانگیز محب )، اظهار کرد: به دلیل عدم رونق کسب و کار مرتبط با چوب، تخته و فیبر افزایش قیمت این محصولات در سال جاری مشخص نیست.,

وی خاطر نشان کرد: چوب ایرانی و وارداتی در بازار وجود دارد و جوابگوی نیاز مصرف‌کننده است، اما این در حالی است که حجم چوب ایرانی به تنهایی پاسخ‌گوی حجم نیاز نیست.

,

رییس اتحادیه فروشندگان چوب، تخته و فیبر تاکید کرد: پیش‌ترین حجم واردات مربوط به چوب روسی است که در کنار آن دیگر انواع چوب به کشور وارد می‌شود، اما قیمت بسیار بالایی دارد و برای مصارف خاص استفاده می‌شود.

,

به گفته محب، نجاران تنها صنف مرتبط با فروشندگان چوب، تخته و فیبر هستند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه