یادداشت:
“FATF” به دنبال دسترسی به حساب های بانکی و کنترل جابجایی پول است
اگر سازمان بین المللی مبارزه با پولشویی و کارگروه ویژه اقدام مالی FATF به دنبال جلوگیری از حمایت مالی کشورها از تروریست است آیا داعش،طالبان،القاعده، و … گروه تروریستی نیستند که کشورهای اروپایی از ترکیه گرفته تا فرانسه،انگلیس و اسرائیل بصورت علنی در حال تبادل سلاح،مهمات،نفت و… با آنها هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح شوش:طی روزهای گذشته بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از توافقی با سازمان بین المللی مبارزه با پولشویی و کارگروه ویژه اقدام مالی خبر داد.توافقی که جزئیاتی از ان منتشر نشده است فقط از دستاوردی جدید در حوزه روابط اقتصادی و تجاری با خرب به میان آورده شد.با نگاهی کوتاه به نحوه اجرای تعهدات دولت در برجام و عدم اجرای متقابل از سوی کشورهای غربی که منجر به برباد رفتن سال ها تحقیق ،تلاش و مجاهدت های دانشمندان در موضوع هسته ای بود منجر شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شوش,
حال حرف از توافقی به میان آورده اند که دولت از انتشار توافقات صورت گرفته چگونگی اجرای آن سر باز می زند،گذشته کارگروه ویژه اقدام مالی(FATF) نشان می دهد که این کارگروه(FATF) در سال ۲۰۰۷ جمهوری اسلامی ایران را به اتهام حمایت مالی از گروه های مقاومت همچون حزب الله لبنان،حماس،انصارالله،جهاد اسلامی و نیروی قدس در لیست کشورهای حامی تروریست قرار داده است نکته قابل تامل این است که هر گروهی که با اسرائیل درستیز است ازدیدگاه FATF گروه تروریستی محسوب می شود.
موضع FATF در خصوص حمایت از اسرائیل روشن است اما موضوعی که این کارگروه دنبال می کند تضعیف گروه های محور مقاومت در برابر اسرائیل است که با ایجاد محدودیت مالی برای کمک به این گروه ها اهداف از پیش تعیین شده اسرائیل را دنبال می کند.چرایی که FATF به دنبال دسترسی به حساب های بانکی و کنترل جابجایی پول است به واضح مشخص می شود سازمانی کخ بعنوان مبارزه با پولشویی و تروریست فعالیت می کند و کروه های مقاومت را در لیست سازمان های تروریستی قرار داده از کمک های مالی ایران به این کروه ها که نقطه مقابل اسرائیل هستند ممانعت می کند.
,
,
حال اینکه اگر سازمان بین المللی مبارزه با پولشویی و کارگروه ویژه اقدام مالی FATF به دنبال جلوگیری از حمایت مالی کشورها از تروریست است آیا داعش،طالبان،القاعده، و … گروه تروریستی نیستند که کشورهای اروپایی از ترکیه گرفته تا فرانسه،انگلیس و اسرائیل بصورت علنی در حال تبادل سلاح،مهمات،نفت و… با آنها هستند.
,
آیا عربستانی که دلارهای کثیف خود را در اختیار داعش قرار می دهد و موجب آواره شدن هزاران نفر از مردم کشورهای سوریه و عراق شده است حامی تروریست نیست؟
,
اما ان روی سکه توافق و تعهدات دولت با FATF مشخص نیست،دولت متن توافق و اقداماتی که باید انجام بدهد را منتشر نمی کند. حال باتوجه به پیشینه FATF ک به آن اشاره شد آیا دولت به خواسته های این کارگروه تن خواهد داد؟ اگر چنین باشد به معنی بازکردن دروازه شهرها بر روی اسرائیل است،به این معنی که باید منتظر فاجعه های عراق و سوریه در ایران باشیم، باید منتظر جولان پیاده نظام داعش در کوچه پس کوچه های شهرمان باشیم.
,آری توافقی که منجر به تضعیف حزب الله لبنان،حماس،جهاد اسلامی،سپاه قدس و انصارالله یمن در کشورهای لبنان،سوریه،عراق و … شود جز تقویت اسرائیل و داعش در منطقه چیز دیگری را به دنبال ندارد.
, ]
ارسال دیدگاه