عاقبت درخواست وام سه میلیونی

عاقبت درخواست وام سه میلیونی
پرونده درخواست وام 3 میلیونی یک بازنشسته؛ عاقبت با 200 هزارتومان کمک هزینه کفن و دفن بسته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاغذ بازی اداری در بانک ها یکی از معضلات بزرگ در کشورمان محسوب می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این کاغذ بازی های ادارای همواره باعث نارضایتی شده است، مبحثی  که در مراحل انجام کار اداری باعث هدر رفتن زمان، انرژی، بی حوصلگی مردم و هزینه های بسیاری می شود.

,

عاقبت درخواست وام سه میلیونی + عکس

, عاقبت درخواست وام سه میلیونی + عکس,

در جریان این کاغذ بازی ها، یکی از بازنشستگان تامین اجتماعی کشورمان، جهت تهیه هزینه درمان خود، به سازمان تامین اجتماعی نامه درخواست وام می نویسد و تقاضای دریافت وام سه میلیونی می کند.

,

عاقبت درخواست وام سه میلیونی + عکس

, عاقبت درخواست وام سه میلیونی + عکس,

اما این کاغذ بازی ها بسیار طول می کشد و در اتاق مدیران دست به دست می شود، تا حداقل همه مدیران سازمان یک امضای ناقابل یادگاری زیر این برگه بزنند، تا شاید این بازنشسته بی گناه هم به آرزویش رسیده و درمان شود. اما گویا این کاغذ بازی ها خیلی طول می کشد و فرد مورد نظر در آرزوی دریافت وام، دار فانی را وداع گفته و فوت می کند .
 
عاقبت سازمان محترم تامین اجتماعی با وام 200 هزارتومانی، آن هم برای کفن و دفن مرحوم موافقت کرده و به بازماندگان ابلاغ می کنند.

,
,
,

 

,

منبع: باشگاه خبرنگاران

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه