مدیر کل امورعشایری استان کرمانشاه:

آبر‌‌سانی سیار به‌‌ خانوارهای عشایری کرمانشاه انجام شد

آبر‌‌سانی سیار به‌‌ خانوارهای عشایری کرمانشاه انجام شد
مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه پروژه آب‌رسانی با هدف تامین آب شرب دام و خانوار عشایر صورت می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مهندس آزادی مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه در گفتگو با ریوار، نقش عشایر را در توسعه اقتصادی کشور بی‌بدیل خواند و اظهار کرد: عشایر تأثیر بسزایی در بخش‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و توسعه صنعت توریسم در کشور بر عهده دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ریوار،,

مدیر امور عشایر استان کرمانشاه کلهر، سنجابی، کرند، قلخانی، گوران، ثلاث‌باباجانی، جاف، جمهور، ترکاشوند، زوله، زنگنه، بانزرده، پایروند، بالاوندزردلان و طایفه مستقل عثمانوند را از ایلات استان کرمانشاه برشمرد.

,

وی بیان داشت: ایلات مذکور دوره ییلاقی خود را عمدتا در داخل استان و دوره قشلاقی را در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه و استان‌های ایلام، خوزستان و لرستان سپری می‌کنند.

,

وی با بیان اینکه پروژه آب‌رسانی با هدف تامین آب شرب دام و خانوار عشایر صورت می‌گیرد، گفت: باتوجه به خشکسالی  های چندسال اخیر و خشک شدن اکثر چشمه ها و منابع آبی دسترس عشایر، این پروژه با هدف تامین آب شرب دام و خانوار عشایر صورت می گیرد و مدیریت امور عشایر استان روزانه بالغ بر 1000 مترمکعب آب آشامیدنی  سالم را در بیش از یکصد نقطه از محل های تجمع عشایر  در بین مناطق عشایر توزیع می نمایند.

,

آزادی افزود: طرح آبر‌‌‌سانی‌ سیاربا کامیون تانکر‌‌‌دار و بدون وقفه و به نحو مطلوب با مشارکت تشکل‌‌های تعاونی عشایری میان عشایر داخل و خارج استان انجام شده است.
 

,
,

وی تصریح کرد: ما موظفیم جامعه عشایری را چون جوامع شهری و روستایی از خدمات بهره‌مند سازیم و توقعات آن‌ها برآورده شدن حداقل نیازهای اولیه است که مسئولان با حمایت، کمک‌رسانی و راهنمایی قادر به این کار هستند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه