انتخاب پر معنی در مجلس دهم؛
آفــتـابی که رو بـه افــول می رود!
کدخدایی سال 92 هم از سوی قوه قضاییه جزء 5 نفر به مجلس معرفی شده بود که تنها با یک رای کمتر، از راهیابی به شورای نگهبان باز ماند، اتفاقی که در آن ایام از سوی رسانه ها و مطبوعات اصلاح طلب با آب و تاب خاصی بازتاب داده می شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زیتون، از همان اولین ساعات، اعلام نتایج انتخابات مرحله اول مجلس دهم 7 اسفند ماه، گمانه زنی ها در اصلاح طلب یا اصولگرا بودن مجلس جدید آغاز شد.اصلاح طلبان و لیست امید خود را پیروز انتخابات معرفی می کردند، از طرفی با بررسی منتخبین، حضور اصولگرایان در مجلس دهم پررنگ تر به نظر می رسید. این شرایط تا مرحله دوم انتخابات در 10 اردیبهشت و انتخابات رئیس و هیئت رئیسه هم ادامه پیدا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون,انتخاب رئیس و اکثریت هیئت رئیسه از فراکسیون ولایت و هر دو نواب رئیس از فراکسیون امید ترکیب مجلس را پیچیده تر از گذشته نشان داد. طی روزهای گذشته لیست امیدی ها بیش از دیگران به دولت روحانی حمله کرده اند. از اعتراض کواکبیان به وزیر روحانی گرفته تا تلاش نماینده تهران برای جمع آوری امضا برای استیضاح ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در همین مجلس دهم و در این چند روز سپری شده از شروع به کارش رقم خورد.
,یکی از مهمترین اتفاقات و تصمیمات مجلس دهم، انتخاب سه نفر حقوقدان شورای نگهبان بود. انتخابی که می تواند بر ترکیب شورای نگهبان و تصمیم گیری ها و آرای شورا تاثیر بگذارد.
,قوه قضاییه 5 حقوقدان مد نظر خود را به مجلس معرفی کرد، حقوقدانانی که شاید کدخدایی سرشناسترین و البته خبرسازترین فرد معرفی شده به مجلس بود. نمایندگان مجلس باید 3 نفر از این 5 نفر را با آرای خود انتخاب می کردند. امروز رای گیری در صحن مجلس برگزار شد و کدخدایی با اکثریت قاطع آرا به عنوان نفر اول به همراه دو تن دیگر انتخاب شد.
,کدخدایی، سخن گوی شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری دهم در ایام فتنه 88 بود. ایامی که عده ای خاص بیشترین حمله ها را به شورای نگهبان می کردند. کدخدایی سال 92 هم از سوی قوه قضاییه جزء 5 نفر به مجلس معرفی شده بود که تنها با یک رای کمتر، از راهیابی به شورای نگهبان باز ماند. اتفاقی که در آن ایام از سوی رسانه ها و مطبوعات اصلاح طلب با آب و تاب خاصی بازتاب داده می شد. یک از همین مطبوعات حامی دولت یازدهم در ایام پس از انتخاب نشدن کدخدایی نوشته بود" عباسعلی کدخدایی که علاوه بر عضویت در شورای نگهبان سمت سخنگویی این نهاد را به عهده داشت دیگر عضو این شورا نخواهد بود، عباسعلی کدخدایی از جمله مخالفان رئیس جمهور در شورای نگهبان بود که عدم راهیابیاش به شورای نگهبان با افسوس برخی از چهرههای سیاسی همراه شد." برخی دیگر هم رای نیاوردن کدخدایی را به سخنگو بودنش در شورای نگهبان در ایام فتنه . مواضعش نسبت به فتنه گران نسبت می دادند و از اینکه در مجلس اصولگرا رای نیاورده است با تیترهایی مانند«دست رد مجلس اصولگرا بر سینه کدخدایی» و «پایانی بر هشتسال سخنگویی» اظهار خرسندی می کردند.
,اما امروز کدخدایی از مجلس یازدهم رای آورد آنهم با اکثریت آرا و به عنوان نفر اول، این اتفاق آنهم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 96 در مجلسی که تعداد نمایندگان لیست امیدی قابل توجهی دارد، می تواند پیام زیادی داشته باشد. پیامی که بیشک یکی از مخاطبان اصلی اش حسن روحانی خواهد بود که قرار است به احتمال فراوان سال بعد در انتخابات 96 ریاست جمهوری مجددا نام نویسی کند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه